USD34,27
EURO37,10
JPY0,226000
RUB0,352800
GBP44,55
EURO/USD1,08
BIST8.853,72
GR. ALTIN3.013,08
BTC67.154,80
  1. Haberler
  2. Borsa
  3. Deniz Portföy, %50’sini TED’e Bağışlayacağı Eğitim Fonunu Duyurdu

Deniz Portföy, %50’sini TED’e Bağışlayacağı Eğitim Fonunu Duyurdu

Deniz Portföy, 'sini TED'e Bağışlayacağı Eğitim Fonunu Duyurdu
Deniz Portföy, %50'sini TED'e Bağışlayacağı Eğitim Fonunu Duyurdu
service

Sürdürülebilirlik odaklı bir yaklaşım benimseyen Deniz Portföy, eğitimde fırsat eşitliğini desteklemek amacıyla TED Eğitime Destek Serbest Fonu (EDT) kurdu. Fonun yönetim ücretinin yarısı, Türk Eğitim Derneği’ne (TED) bağışlanacak ve maddi yetersizlikler nedeniyle eğitim alamayan gençlerin burs programlarına aktarılacak.

Eğitimde Fırsat Eşitliği İçin Önemli Adım

Deniz Portföy Genel Müdürü Haldun Alperat, sektörde 350 Milyar TL’yi aşan fon büyüklüğüne sahip olduklarını belirtti. Sürdürülebilirlik prensibini odağında tutan şirket, ülkenin geleceği için önem arz eden alanlara destek sağlamayı hedefliyor. Eğitime erişimde fırsat eşitliğinin önemine dikkat çeken Alperat, EDT ile müşterilerin yatırımlarından elde edilen yıllık fon yönetim ücretinin yarısının burs programlarına aktarılacağını açıkladı.

Deniz Portföy, 'sini TED'e Bağışlayacağı Eğitim Fonunu Duyurdu

TED Eğitime Destek Serbest Fonu

EDT, Deniz Portföy’ün yatırımcılarına sürdürülebilirlik konusunda önemli bir tercih sunuyor. Fonun gelirlerinin yarısı ile eğitim alanında önemli bir sivil toplum kuruluşu olan TED’in burs programları desteklenecek. Bu sayede maddi imkansızlıklar nedeniyle eğitim göremeyen gençler, daha iyi bir gelecek için eğitim alma fırsatına kavuşacak.

Deniz Portföy, 'sini TED'e Bağışlayacağı Eğitim Fonunu Duyurdu

Deniz Portföy’ün bu girişimi, finans sektöründe sosyal sorumluluk anlayışının önemini bir kez daha gösteriyor. TED Eğitime Destek Serbest Fonu, eğitimde fırsat eşitliğini destekleyerek, ülkemizin geleceği için önemli bir adım atıyor.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir