USD34,26
EURO37,06
JPY0,225700
RUB0,357700
GBP44,33
EURO/USD1,08
BIST8.714,69
GR. ALTIN3.000,18
BTC67.260,17
  1. Haberler
  2. Borsa
  3. Discover Havayolları: 4 Günlük Grev Tehlikesi

Discover Havayolları: 4 Günlük Grev Tehlikesi

Discover Havayolları: 4 Günlük Grev Tehlikesi
Discover Havayolları: 4 Günlük Grev Tehlikesi
service

Lufthansa’nın bağlı ortaklığı Discover Havayolları, pilotlar ve uçuş görevlilerinin 4 günlük bir grev tehlikesiyle karşı karşıya. Vereinigung Cockpit ve UFO sendikaları, ücret anlaşmazlığı nedeniyle Salı gecesinden Cuma gününe kadar Almanya’dan yapılan tüm Discover seferlerinde grev yapacağını duyurdu.

Sendikalar Grev Çağrısında Bulundu


Pilotları temsil eden Vereinigung Cockpit ve uçuş görevlilerini temsil eden UFO sendikaları, Discover ile ücret anlaşmazlığı nedeniyle grev çağrısında bulundu. Sendikalar, uzun süredir devam eden müzakerelerin sonuçsuz kaldığını ve Discover’ın sunduğu tekliflerin kabul edilemez olduğunu belirtiyor.
Discover Havayolları: 4 Günlük Grev Tehlikesi

Discover Havayolları: Grev Çağrısını Kınıyor


Discover Havayolları, grev çağrısını kınayarak, çalışanlarına %38’e varan maaş artışları sağlayan bir toplu iş sözleşmesi imzalandığını belirtti. Ancak UFO lideri Joachim Vazquez Buerger, bu anlaşmada belirtilen koşulların kabul edilemez olduğunu söyledi.

Discover Havayolları: Etkisi Büyük Olacak


Discover, Frankfurt ve Münih’ten çok sayıda tatil destinasyonuna uçuşlar düzenliyor. Havayolu şu anda 27 uçaklık bir filo işletiyor ve yaklaşık 2.000 kişiyi istihdam ediyor. Grevin, hem yolcuları hem de havayolu çalışanlarını etkilemesi bekleniyor.

Lufthansa’nın bağlı ortaklığı Discover Havayolları, 4 günlük bir grev tehlikesiyle karşı karşıya. Grev, pilotlar ve uçuş görevlileri arasındaki ücret anlaşmazlığı nedeniyle gerçekleştirilecek ve Almanya’dan yapılan tüm Discover seferlerini etkileyecek.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir