USD34,26
EURO37,42
JPY0,231100
RUB0,353700
GBP44,86
EURO/USD1,09
BIST8.752,50
GR. ALTIN2.923,71
BTC65.735,23
  1. Haberler
  2. Kripto Para
  3. DOGE Balinaları Birikime Devam Ederken POPCAT Yeni ATH’ye Ulaştı: 5 Meme Coin Trendi

DOGE Balinaları Birikime Devam Ederken POPCAT Yeni ATH’ye Ulaştı: 5 Meme Coin Trendi

DOGE Balinaları Birikime Devam Ederken POPCAT Yeni ATH'ye Ulaştı: 5 Meme Coin Trendi
DOGE Balinaları Birikime Devam Ederken POPCAT Yeni ATH'ye Ulaştı: 5 Meme Coin Trendi
service

Meme coin piyasası, kripto para dünyasında dalgalı bir seyir izliyor. Lider meme coin DOGE, ABD seçimleri ve Elon Musk’ın tutumu arasında karışık bir seyir izlerken, POPCAT yeni bir ATH’ye ulaşarak yatırımcıların dikkatini çekiyor. DOGE balinalarının birikim yapması da fiyat artışına işaret ediyor olabilir.

DOGE Balinaları Birikime Devam Ediyor

ABD seçimleri ve Elon Musk’ın açıklamaları DOGE’nin fiyatını etkilerken, balinaların birikim faaliyetleri dikkat çekiyor. Son bir günde 1 milyar DOGE alımı gerçekleşti ve büyük miktarda DOGE tutan hesapların sayısı artıyor. Bu birikimlerin yeni bir fiyat artışını tetikleyebileceği düşünülüyor.

DOGE Balinaları Birikime Devam Ederken POPCAT Yeni ATH'ye Ulaştı: 5 Meme Coin Trendi

POPCAT Yükselişi Sürüyor

Solana meme coini POPCAT, son bir haftada yüzde 45 artışla öne çıktı. Güncel piyasa değeri 1.406.813.034 dolar ile 6. büyük meme coin oldu. POPCAT, tüm zamanların en düşük seviyesinden yüzde 2200’den fazla arttı ve yeni bir ATH’ye ulaşmaya hazırlanıyor.

Meme Coin Trendleri

POPCAT’ın yükselişi, FLOKI fiyatının düşmesine rağmen, meme coin piyasasındaki ilgiyi gösteriyor. Yatırımcılar, karışık bir seyir izleyen DOGE’den uzaklaşarak, yeni trendlere yatırım yapıyor.

Meme coin piyasası, volatilitesiyle biliniyor. Yatırımcılar, riskleri göz önünde bulundurarak, kendi araştırmalarını yapmalı ve yatırım kararlarını dikkatlice almalıdır. DOGE balinalarının birikimleri ve POPCAT’ın yükselişi, bu dinamik piyasadaki yeni trendleri gösteriyor.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir