USD34,26
EURO37,35
JPY0,230000
RUB0,355800
GBP44,79
EURO/USD1,09
BIST8.724,48
GR. ALTIN2.919,55
BTC65.745,30
  1. Haberler
  2. Kripto Para
  3. Dogecoin %20 Ralliye Hazır Mı? Ünlü Analistin Güçlü Tahmini

Dogecoin %20 Ralliye Hazır Mı? Ünlü Analistin Güçlü Tahmini

Dogecoin Ralliye Hazır Mı? Ünlü Analistin Güçlü Tahmini
Dogecoin %20 Ralliye Hazır Mı? Ünlü Analistin Güçlü Tahmini
service

Dogecoin, Ekim ayının ikinci haftasında diğer kripto paralarla birlikte toparlanmayı sürdürüyor ve meme coinler çift haneli kazançlar elde ediyor. Lider meme coin DOGE, önemli bir direnç noktası olan 0,1165 dolar seviyesinde olumlu sinyaller veriyor ve momentumu koruması halinde tarihi bir zirveye ulaşabilir. Özellikle tarihsel eşleşmeler ve boğa modelini savunan ünlü bir kripto analisti, meme coin için tarihin yeniden tekerrür edeceğini iddia ediyor.

Tarihsel Grafikler Alçalan Üçgen Modelinden Çıkış İşaretleri Veriyor

Popüler meme coin DOGE’un geçmiş fiyat hareketleri ile alçalan üçgen modelini tekrarladığı düşünülüyor. Kripto para analisti Ali Martinez, daha önceki paylaşımlarını hatırlatarak, meme coinin geçmiş grafik modelini tekrarladığını açıkladı. 2017’den bu yana yıllık olarak Doge grafiğinde üç yılda bir alçalan üçgen modeli oluştuğunu paylaşan analist, meme coinin yeni bir yükseliş trendine gitmeye hazırlandığını belirtti. Grafik modelinde 2017’de, 2020’de, 2021’de ve son olarak 2023’te bir alçalan üçgen grafiği oluştuğu dikkat çekti.

Dogecoin Ralliye Hazır Mı? Ünlü Analistin Güçlü Tahmini

Dogecoin Balinaları Birikimini Sürdürüyor!

Güncel IntoTheBlock verilerine göre, geçen hafta DOGE balinaları 2,31 milyar DOGE tokenı biriktirdi. 7 Ekim Pazartesi paylaşılan verilere göre, güncel balina birikimi 231 milyon dolara karşılık geliyor. Ayrıca bu birikim, 2024 Ocak ayından bu yana en yüksek balina birikimine karşılık geliyor. Balina birikimleri spekülatif haberleri tetiklerken, aynı zamanda artan yatırımcı ilgisini de gösteriyor. Özellikle mevcut birikim seviyesi göz önüne alındığında, potansiyel bir fiyat artışı için sinyal olarak ele alınabilir.

Dogecoin Güncel Fiyat Görünümü: Mevcut Momentum Sürecek mi?

Kripto piyasası ile paralel bir yükseliş seyri izleyen Dogecoin fiyatı, Ekim ayında piyasa iyileşmesi ile Ekim ve Kasım aylarında yükseliş seyrini devam ettirebilir. Geçtiğimiz hafta 0,10 dolara kadar gerileyen, ancak genel piyasa gerilemesine rağmen bu seviyenin üzerinde tutunmayı başaran meme coin, 4 Ekim’den yeniden önemli destek seviyesi olan 0,11 dolara ulaştı.

Dogecoin: %20 Ralliye Hazır Mı?

Belirli periyotlar ile tekrar eden bu döngüler, önümüzdeki süreçte devam ettikçe, meme coinin önemli bir rallinin eşiğinde olduğunu düşünüyor. Dogecoin için boğa koşusu başlamadan önce bir geri çekilme yaşadığını da anlatan kripto analisti, bu geri çekilmeler sırasında alçalan üçgen içinde yavaşça fiyatın düşebileceğini ifade etti. “Tarih kendini sık sık tekrar eder ve Dogecoin tam da bunu yapıyor olabilir. Tanıdık bir model: çok yıllık bir alçalan üçgenden çıkış, yüzde 200 artış, yüzde 60 geri çekilme – sonra bir boğa koşusu. Son yüzde 65’lik geri çekilmeden sonra, DOGE bir sonraki büyük ralliye hazırlanıyor olabilir!”

Geçen haftaki en yüksek seviye olan 0,12 dolara doğru hareket eden meme parası, bu yazının yazıldığı sırada 0,1122 dolardan işlem görüyor. İşlem hacmi yüzde 80 artarak gün içinde kullanıcı ilgisinin arttığını gösterdi. Teknik grafiğinde fiyat, 100 saatlik basit hareketli ortalamanın üzerinde hareket ediyor. Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir