USD34,27
EURO37,50
JPY0,231300
RUB0,357500
GBP44,96
EURO/USD1,09
BIST8.876,22
GR. ALTIN2.926,15
BTC63.114,64
  1. Haberler
  2. Kripto Para
  3. Dogecoin %20 Ralliye Hazır Mı? Ünlü Analistten Güçlü Tahmin

Dogecoin %20 Ralliye Hazır Mı? Ünlü Analistten Güçlü Tahmin

Dogecoin Ralliye Hazır Mı? Ünlü Analistten Güçlü Tahmin
Dogecoin %20 Ralliye Hazır Mı? Ünlü Analistten Güçlü Tahmin
service

Ekim ayının ikinci haftasında kripto paralar toparlanmayı sürdürüyor ve meme coinler çift haneli kazançlar elde etmeye başladı. Lider meme coin DOGE önemli bir direnç noktası olan 0,1165 dolar seviyesinde olumlu sinyaller veriyor ve momentumu koruması hâlinde tarihi bir zirveye ulaşabilir. Özellikle tarihsel eşleşmeler ile boğa modelinin oluştuğunu savunan ünlü kripto analisti meme coin için tarihin yeniden tekerrür edeceğini açıklıyor.

Tarihsel Grafikler Alçalan Üçgen Modelinden Çıkış İşaretleri Veriyor

Popüler meme coin DOGE’un geçmiş fiyat hareketleri ile alçalan üçgen modelini tekrarladığı düşünülüyor. Kripto para analisti Ali Martinez, daha önceki paylaşımlarını hatırlatarak benzer bir tespitte bulundu ve meme coinin geçmiş grafik modelini tekrarladığını açıkladı. 2017’den bu yana yıllık olarak Doge grafiğinde üç yılda bir alçalan üçgen modeli oluştuğunu paylaşan analist, meme coinin yeni bir yükseliş trendine gitmeye hazırlandığını paylaştı. Grafik modelinde 2017’de 2020’de ve 2021’de ve son olarak 2023’te bir alçalan üçgen grafiği oluştuğu dikkat çekti.

Dogecoin Ralliye Hazır Mı? Ünlü Analistten Güçlü Tahmin

DOGE Tarihsel Grafik

Belirli periyotlar ile tekrar eden bu döngüler önümüzdeki süreçte devam ettikçe meme coinin önemli bir rallinin eşiğinde olduğunu düşünüyor. Dogecoin için boğa koşusu başlamadan önce bir geri çekilme yaşadığını da anlatan kripto analisti, bu geri çekilmeler sırasında alçalan üçgen içinde yavaşça fiyatın düşebileceğini ifade etti.

Dogecoin Balinaları Birikimini Sürdürüyor!

Güncel IntoTheBlock verilerine göre geçen hafta DOGE balinalarının 2,31 milyar DOGE tokenı biriktirdiği açıklandı. 7 Ekim Pazartesi paylaşılan verilere göre güncel balina birikimi 231 milyon dolara karşılık geliyor. Ayrıca bu birikim 2024 Ocak ayından bu yana en yüksek balina birikimine karşılık geliyor.

Doge Güncel Fiyat Görünümü: Mevcut Momentum Sürecek Mi?

Kripto piyasası ile paralel bir yükseliş seyri izleyen Dogecoin fiyatı, ekim ayında piyasa iyileşmesi ile ekim ve kasım aralığında yükseliş seyrini devam ettirebilir. Geçtiğimiz hafta 0,10 dolara kadar gerileyen ancak genel piyasa gerilemesine rağmen bu seviyenin üzerinde tutunmayı başaran meme coin, 4 Ekim’den yeniden önemli destek seviyesi olan 0,11 dolara ulaştı.

DOGE Teknik Grafik

Geçen haftaki en yüksek seviye olan 0,12 dolara doğru hareket eden meme parası bu yazının yazıldığı sırada 0,1122 dolardan işlem görüyor. İşlem hacmi yüzde 80 artarak gün içinde kullanıcı ilgisinin arttığını gösterdi. Teknik grafiğinde fiyat, 100 saatlik basit hareketli ortalamanın üzerinde hareket ediyor.

Dogecoin, 2017’den bu yana üç yılda bir oluşan alçalan üçgen modelinden çıkış sinyalleri veriyor. Analistlere göre bu, %20’lik bir ralliye işaret ediyor olabilir. Balinaların birikimleri de bu ralliye olan inancı destekliyor. Ancak unutmayın ki kripto piyasası oldukça volatildir. Yatırımlarınızda her zaman dikkatli olmalısınız.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir