USD34,27
EURO37,07
JPY0,226300
RUB0,357700
GBP44,37
EURO/USD1,08
BIST8.714,69
GR. ALTIN3.003,22
BTC67.382,64
  1. Haberler
  2. Kripto Para
  3. DOGS: Telegram Oyunu 53 Milyon Kullanıcıya Ulaştı ve GhostDrive’ı Tanıttı

DOGS: Telegram Oyunu 53 Milyon Kullanıcıya Ulaştı ve GhostDrive’ı Tanıttı

DOGS: Telegram Oyunu 53 Milyon Kullanıcıya Ulaştı ve GhostDrive'ı Tanıttı
DOGS: Telegram Oyunu 53 Milyon Kullanıcıya Ulaştı ve GhostDrive'ı Tanıttı
service

Telegram üzerinde yeni başlatılan bir tap-to-earn (T2E) oyunu olan DOGS, kısa sürede büyük bir popülerlik kazandı ve 53 milyon kullanıcıya ulaştı. Ağustos ayında dağıtılan tokenlar ile 4.5 milyon cüzdan adresine sahip olan oyun, blok zinciri üzerinde en çok tutulan tokenlardan biri haline geldi.

40 Milyar DOGS Tokenı Airdrop Edildi

4 Eylül tarihinde, DOGS projesi yaklaşık 40 milyar DOGS tokenını iki gün içinde kullanıcılarına airdrop etti. Toplamda 17 milyon kullanıcı tokenlarını talep etti. Pavel Durov’un ikonik köpek çiziminden esinlenen proje, kripto tarihinin en büyük meme token oluşturma etkinliğine ev sahipliği yaptı. DOGS, günlük 1.1 milyon aktif adres ve tek gün içinde 14.4 milyon işlemle dikkat çekiyor.

DOGS: Telegram Oyunu 53 Milyon Kullanıcıya Ulaştı ve GhostDrive'ı Tanıttı

DOGS: Telegram Oyunu 53 Milyon Kullanıcıya Ulaştı ve GhostDrive’ı Tanıttı

DOGS’un hızlı büyümesi ve geniş kullanıcı kitlesi, tokenin T2E oyun sektöründeki diğer tokenları geride bırakmasını sağladı. Geçtiğimiz hafta, DOGS’un piyasa değeri 700 milyon dolara ulaştı ve dijital varlık, Binance ve Bybit gibi büyük kripto borsalarında işlem görmeye başladı. Bu büyük başarılar, DOGS’un T2E oyun sektöründe önemli bir yere sahip olduğunu gösteriyor.

GhostDrive Platformu Tanıtıldı

Bu önemli kilometre taşlarını kutlamak amacıyla DOGS, yeni bir Web3 depolama platformu olan GhostDrive’ı tanıttı. GhostDrive, kullanıcıların verilerini güvenli bir şekilde depolamasını ve bu verileri para kazanarak monetize etmesini sağlıyor. Platform, aylık 740.000’den fazla kullanıcıya sahip.

Telegram Tabanlı Oyunlar Yükselişte

DOGS, Telegram tabanlı oyunlar arasında popülerliğini artıran tek oyun değil. Bu hafta, Catizen (CATI) adlı diğer bir oyun, altı aylık yıldönümünü kutladı. Catizen, 34 milyon oyuncusu ile dikkat çekiyor. Catizen, 800.000 ödeme yapan kullanıcıya ve kullanıcı başına ortalama 33 dolar gelire sahip. Ayrıca, Catizen oyuncuları, Telegram Premium abonelerinin yüzde 22.4’ünü oluşturuyor. Bu, yaklaşık 2.24 milyon Telegram ücretli kullanıcısının Catizen oyuncusu olduğunu gösteriyor.

DOGS oyunu, kısa sürede büyük bir kullanıcı kitlesine ulaşarak, blok zinciri üzerinde en çok tutulan tokenlardan biri haline geldi. GhostDrive platformu ile kullanıcılarına güvenli ve yenilikçi veri yönetim çözümleri sunmayı hedefliyor. Bu başarılar, DOGS’un ve Telegram tabanlı diğer oyunların kripto piyasasında önemli bir yer edindiğini gösteriyor.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir