USD34,29
EURO37,18
JPY0,226300
RUB0,355000
GBP44,54
EURO/USD1,08
BIST8.856,29
GR. ALTIN2.998,20
BTC67.813,24
  1. Haberler
  2. Kripto Para
  3. Dogwifhat Meme Coin 10 Dolar Olacak mı? Analistler Grafiğe Dikkat Çekiyor

Dogwifhat Meme Coin 10 Dolar Olacak mı? Analistler Grafiğe Dikkat Çekiyor

Dogwifhat Meme Coin 10 Dolar Olacak mı? Analistler Grafiğe Dikkat Çekiyor
Dogwifhat Meme Coin 10 Dolar Olacak mı? Analistler Grafiğe Dikkat Çekiyor
service

Solana blok zincirindeki popüler meme coin’lerden biri olan Dogwifhat (WIF), son zamanlarda önemli bir artışa tanık oldu. Analistler, WIF’nin “fincan ve kulp” desenine işaret ederek 10 dolara kadar yükselebileceğini öngörüyor. Bu yükselen trend yatırımcıları heyecanlandırdı ve WIF fiyatının yeni ATH’ye ulaşabileceği beklentisi arttı.

Analist Meme Coin Fiyatının 10 Dolar Seviyesine Çıkacağını Öngörüyor

Bir kripto analisti, Dogwifhat fiyatına dair ön görüler sağlayan bir X gönderisi paylaştı. Analist, 10 dolarlık bir kırılmaya işaret eden “fincan ve kulp” grafiği öngördü. Analist, 10 dolara (10 milyar dolarlık bir piyasa değerine eşit) ayarlanan ilk hedefi vurguladı. İkinci hedefi ise daha fazla yükselterek 42 dolar olarak gösterdi.

Dogwifhat Meme Coin 10 Dolar Olacak mı? Analistler Grafiğe Dikkat Çekiyor

Dogwifhat Meme Coin Fiyatı Ralliye Hazır mı?

Meme coin son 24 saatte yaklaşık yüzde 4’lük bir değer artışı gördü. Şu anda fiyat 2,51 dolar seviyelerinden işlem görmeye devam ediyor. Son kazanımlara rağmen meme coin projesi, Mart 2024’te elde edilen 4,85 dolarlık tüm zamanların en yüksek seviyesinin yüzde 48 altında. Mevcut fiyat performansı volatiliteyi gösteriyor. Meme coin Ocak 2024’te 0,0677 doları görerek tüm zamanların en düşük seviyesine düşmüştü. O zamandan bu yana yaşanan yüzde 3607’lik artış, fiyat hareketliliğinin büyüklüğünü gösteriyor. Yatırımcılar, günlük 2,34 dolar ile 2,59 dolar arasında dalgalanan WIF’i yakından takip ediyor. Daha fazla yukarı yönlü ivme umuyor.

Bu İşaretler Piyasa Duyarlılığının Değiştiğini Gösteriyor

Meme Coin fiyatı 3 dolar direnç seviyesini aşarsa, yenilenen bir yükseliş momentumu sinyali verecek. Böylelikle potansiyel olarak fiyatını 4,85 dolar seviyesindeki ATH’ye çıkarabilir. Bu atılımı başarmak, kritik 10,00 dolar direnç seviyesini kırmak için gelecekteki bir girişimin temelini oluşturabilir. Ayrıca Dogwifhat (WIF) için Hareketli Ortalama Yakınsama Uzaklaşma (MACD) göstergesi, piyasa duyarlılığında olası bir değişimi ortaya koyuyor. WIF fiyatı, piyasa ilgisi arttıkça daha fazla fiyat artışı için güçlü bir potansiyel gösteriyor. Artan hacim ve açık ilgi ile, yatırımcılar gelecekteki kırılması konusunda iyimserliğini koruyor. Önemli direnç seviyelerini aşarsa, WIF yeni zirvelere ulaşacaktır.

Dogwifhat (WIF), “fincan ve kulp” deseninde yükselişe hazır görünüyor. Analistler, WIF’nin 10 dolara çıkabileceğini ve yeni bir ATH’ye ulaşabileceğini söylüyor. Bu yükselen trend yatırımcıları heyecanlandırdı ve WIF fiyatının yeni ATH’ye ulaşabileceği beklentisi arttı.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir