USD34,11
EURO38,11
JPY0,237900
RUB0,368300
GBP45,39
EURO/USD1,12
BIST9.930,09
GR. ALTIN2.864,08
BTC62.731,75
  1. Haberler
  2. Borsa
  3. Duja Hotels, Muğla’da 1 Kadın İstihdam Ödülü Kazanarak Sektörde Öncü Oldu

Duja Hotels, Muğla’da 1 Kadın İstihdam Ödülü Kazanarak Sektörde Öncü Oldu

Duja Hotels, Muğla'da 1 Kadın İstihdam Ödülü Kazanarak Sektörde Öncü Oldu
Duja Hotels, Muğla'da 1 Kadın İstihdam Ödülü Kazanarak Sektörde Öncü Oldu
service

Duja Hotels, Türkiye Yüzyılı’nın Kadınları İstihdam projesi kapsamında Muğla bölgesinde ödül alan tek turizm markası oldu. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Prof. Dr. Vedat Işıkhan’ın katıldığı ‘Kadın İstihdam Sistemi İş-Pozitif’ tanıtım programında Duja Hotels, turizm sektöründe kadın istihdamına verdiği önem nedeniyle ödüllendirildi.

Muğla’da Kadın İstihdamına Odaklanılıyor

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, Muğla Valiliği, SGK İl Müdürlüğü ve İŞKUR işbirliğiyle düzenlenen programda, Muğla’da bulunan dört farklı sektörden kadın istihdamına katkı sağlayan kurumlara ödüller verildi. Duja Hotels, bu ödülleri alan tek turizm markası olarak dikkat çekti.

Duja Hotels, Muğla'da 1 Kadın İstihdam Ödülü Kazanarak Sektörde Öncü Oldu

Duja Hotels, Kadın İstihdamı Konusunda Öncü

Duja Hotels İnsan Kaynakları Direktörü Semra Kırbaş, kadın istihdamı konusunda çalışmalarına devam edeceklerini ve bu ödülün kendileri için büyük bir gurur kaynağı olduğunu belirtti. Kırbaş, insan kaynakları stratejileri konusunda uzun dönemli planlamalarının devam ettiğini vurguladı.

Muğla’nın Potansiyelini Ortaya Çıkarma

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Prof. Dr. Vedat Işıkhan, Muğla’nın sadece turizm değil, aynı zamanda kültür açısından da önemli bir merkez olduğunu vurguladı. Işıkhan, Muğla’nın tüm potansiyelini ortaya çıkarması için çalışmaların devam edeceğini belirtti.

Duja Hotels, Muğla’da kadın istihdamına verdiği destekle sektörde örnek bir şirket olmayı sürdürüyor. ‘Türkiye Yüzyılı’nın Kadınları İstihdam projesi kapsamında alınan ödül, Duja Hotels’in bu alandaki çalışmalarının takdir edildiğinin bir göstergesi.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir