USD34,25
EURO37,09
JPY0,226300
RUB0,353500
GBP44,54
EURO/USD1,08
BIST8.869,43
GR. ALTIN3.015,30
BTC66.974,31
  1. Haberler
  2. Kripto Para
  3. dYdX, Keplr Cüzdanıyla Entegrasyonla 1 Milyon Kullanıcıya Ulaşıyor

dYdX, Keplr Cüzdanıyla Entegrasyonla 1 Milyon Kullanıcıya Ulaşıyor

dYdX, Keplr Cüzdanıyla Entegrasyonla 1 Milyon Kullanıcıya Ulaşıyor
dYdX, Keplr Cüzdanıyla Entegrasyonla 1 Milyon Kullanıcıya Ulaşıyor
service

dYdX, merkezi olmayan ticaret platformunu daha erişilebilir hale getirmek ve daha fazla kullanıcı çekmek için popüler bir çok zincirli cüzdan olan Keplr Wallet ile iş birliği yapıyor. Bu entegrasyon, dYdX ekosistemine katılımı artırmayı ve platformda daha kolay işlem yapmayı hedefliyor.

Kullanıcı Erişiminin Artırılması

Yeni ortaklık sayesinde, Keplr’in 1 milyondan fazla kullanıcısı cüzdanlarını bağlayarak dYdX üzerinde 130’dan fazla piyasada sadece üç tıklama ile işlem yapabilecek. Keplr Wallet, 40’tan fazla Inter-Blockchain Communication (IBC) zinciri ve 8 Ethereum Virtual Machine (EVM) zincirini destekleyen önde gelen çok zincirli bir cüzdan olarak biliniyor. Kullanıcı dostu arayüzü ve Cosmos ekosistemindeki rolü ile öne çıkıyor.

dYdX, Keplr Cüzdanıyla Entegrasyonla 1 Milyon Kullanıcıya Ulaşıyor

dYdX’in Yaklaşan Unlimited Güncellemesi

Keplr Wallet ile yapılan entegrasyon, bu sonbaharda piyasaya sürülmesi planlanan dYdX Unlimited adlı büyük bir güncellemenin öncesinde geliyor. dYdX Unlimited, geniş bir yelpazede kalıcı piyasa ve MegaVault’u tanıtacak. MegaVault, kullanıcıların USDC yatırmasını ve likiditeyi çeşitli piyasalara otomatik olarak dağıtmasını sağlayacak, böylece yeni listelenen piyasalar bile başlangıçtan itibaren yeterli likiditeye sahip olacak.

dYdX ve Keplr Wallet İş Birliği

dYdX ve Keplr Wallet iş birliği, kullanıcıların merkezi olmayan ticaret çözümlerini benimsemesini kolaylaştırarak Web3 etkileşimlerini pürüzsüz hale getiriyor. Bu gelişmeler, Keplr kullanıcılarının dYdX platformunda daha geniş katılım ve likidite sağlamasına olanak tanırken, kullanıcı deneyimini de iyileştirmeyi amaçlıyor. Yeni özellikler ve entegrasyonlar, dYdX’in DeFi alanındaki konumunu güçlendirecek ve kullanıcılarına daha fazla değer sunacak.

dYdX, Keplr Wallet ile entegrasyon ve dYdX Unlimited güncellemesi gibi yeni girişimlerle DeFi alanında lider konumunu güçlendirmeyi hedefliyor. Bu gelişmeler, platformun kullanıcılarına daha fazla erişim, likidite ve gelişmiş ticaret olanakları sağlayarak merkezi olmayan finans ekosistemindeki rolünü artırıyor.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir