USD34,23
EURO37,22
JPY0,230700
RUB0,362600
GBP44,94
EURO/USD1,09
BIST8.793,61
GR. ALTIN2.998,46
BTC68.418,38
  1. Haberler
  2. Kripto Para
  3. Ekim Ayı Altcoin Fiyat Tahminleri: Floki, LUNA ve AVAX’ın Geleceği

Ekim Ayı Altcoin Fiyat Tahminleri: Floki, LUNA ve AVAX’ın Geleceği

Ekim Ayı Altcoin Fiyat Tahminleri: Floki, LUNA ve AVAX'ın Geleceği
Ekim Ayı Altcoin Fiyat Tahminleri: Floki, LUNA ve AVAX'ın Geleceği
service

Kripto para piyasasında hareketli saatler devam ederken, BTC fiyatı 69.000 dolar sınırına ulaştı. Altcoinler için de olumlu bir gün yaşandı ve BTC yükselişine devam ederse hafta sonu kazançlar artabilir. Peki, bu hareketlilik Floki, LUNA ve AVAX için ne gibi sonuçlar doğuracak? İşte uzmanların fiyat tahminleri.

Floki Coin Yorum

Boğa piyasalarında ciddi fiyat artışı yaşaması beklenen meme coinlerden biri olan Floki, uzun süredir kilit seviyeleri koruyor. 0,0001027 dolar üstü kapanışlara devam eden altcoin, 0.000161 doları destek olarak geri almalı. Bu başarılı olursa, yeniden 0.0002482 direnci hedeflenecek. 2024 yılında aşırı satışlardan kaçınan altcoinlerden biri olduğu için, BTC yükselişlerine de hızlı tepki vermesini beklemek normal olacaktır. Ekim ayında BTC fiyatının yeni ATH denemesi yapması durumunda, gerekli koşullar oluşursa, aylık zirve hedefi 0.0003260 dolar olacaktır. Bu da mevcut seviyeden kabaca %125 artış anlamına gelir.

Ekim Ayı Altcoin Fiyat Tahminleri: Floki, LUNA ve AVAX'ın Geleceği

LUNA Coin Yorum

Her LUNA Coin değerlendirmesinde 0.444 dolar seviyesinin önemi vurgulanıyor. Çok defa denemesine rağmen fiyat burayı aşamadı. Terraform Labs iflası, Do Kwon’un durumu ve tasfiye edilen protokoller nedeniyle geleceğinin pek parlak olmadığından bahsetmiştik. Spekülatif yükselişlerde direnç seviyesi hedeflense de, uzun vadede daha derin dipler yapması şaşırtıcı olmaz. LUNA Coin’in 0.286 dolar altında yeni ATL seviyeler araması olası. Eğer BTC 60.000 doları kaybederse, bu durumda ATL seviyesine yaklaşılmış olacaktır.

Ekim Ayı Altcoin Fiyat Tahminleri: Floki, LUNA ve AVAX'ın Geleceği

AVAX Yorum

Solana’nın ardından en büyük akıllı sözleşme platformlarından biri olan Avalanche, 28 dolar seviyesinde bulunuyor. Ancak son Crypto Leaks iddiaları moralleri bozdu. Ağdaki nodeların önemli kısmının Ava tarafından yönetildiği ve devasa arza sahip olunduğuna dair içeriden ihbarcıların açıklamaları, uzun vadede risk taşıyor. Üstelik bu iddialar olası ABD davasında Avalanche için kötü sonuçlar doğurabilir. Grafiğe dönecek olursak, 31.6 dolar seviyesi direnç olarak yerini koruyor. Eğer eski paralel kanal desteği geri alınırsa, 50 dolar hedefi yeniden gündeme gelebilir. Bunun üzerinde 62 dolar direnci hedeflenecek. Ardından, gecikmeli de olsa üç haneli fiyatlar için denemeler görebiliriz. Buradaki kilit nokta elbette BTC fiyat performansı.

Ekim Ayı Altcoin Fiyat Tahminleri: Floki, LUNA ve AVAX'ın Geleceği

Ekim ayında altcoin piyasasında hareketlilik devam ediyor. Floki, LUNA ve AVAX gibi önemli altcoinlerin fiyat hareketlerini yakından takip etmek, yatırımcılar için önemli. Ancak unutmayın, bu yazıda yer alan bilgiler kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez. Yatırımcılar, kripto para birimlerinin yüksek volatilite ve dolaysıyla risk taşıdığının farkında olmalı, kendi araştırmaları doğrultusunda işlemlerini gerçekleştirmelidir.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir