USD38,00
%0.51
EURO41,30
%-0.22
JPY0,002574
%0
RUB0,446000
%-0.92
GBP49,34
%-0.26
EURO/USD1,08
%-0.68
BIST9.797,28
%-0.64
GR. ALTIN3.707,39
%0.06
BTC86.305,12
%-0.61
  1. Haberler
  2. Ekonomi
  3. Ekrem İmamoğlu’ndan Diploma Tartışmasına Sert Yanıt

Ekrem İmamoğlu’ndan Diploma Tartışmasına Sert Yanıt

Ekrem İmamoğlu'ndan Diploma Tartışmasına Sert Yanıt
Ekrem İmamoğlu'ndan Diploma Tartışmasına Sert Yanıt

Ekrem İmamoğlu, sahte diploma iddialarına ilişkin İstanbul Adalet Sarayı’nda ifade verdi ve sürecin hukuksuz yürütüldüğünü belirtti.

Diploma Tartışmasına Dair Savunma

Ekrem İmamoğlu, hakkındaki soruşturmayı hukuk devleti ilkelerine aykırı bulduğunu ve iddiaların hukuka uygun olmadığını ifade etti.

Ekrem İmamoğlu'ndan Diploma Tartışmasına Sert Yanıt

YÖK Raporuna Sert Eleştiriler

İmamoğlu, YÖK tarafından hazırlanan raporun gerçekleri yansıtmadığını, belgelerin eksik ve yanlış sunulduğunu belirtti.

Eğitim Hayatını Detaylarıyla Anlattı

İmamoğlu, Trabzon’da başlayan eğitim hayatından üniversite yıllarına kadar olan süreci ayrıntılı bir şekilde paylaştı.

Üniversite Yıllarına Dair Açıklamalar

Kıbrıs’taki Doğu Akdeniz Üniversitesi’nde başlayan üniversite hayatının Girne Amerikan Üniversitesi’nde devam ettiğini söyledi.

İstanbul Üniversitesi’ne Geçiş Süreci

1990’da İstanbul Üniversitesi’ne geçtiğini ve iş yoğunluğu nedeniyle bıraktığı yüksek lisansı daha sonra tamamladığını aktardı.

Ekrem İmamoğlu, diploma iddialarının yanlı bir süreçle gündeme getirildiğini ifade ederek sürecin şeffaf yürütülmesini talep etti.

Bu makaleyi beğendiyseniz, bizi sosyal medya hesaplarımızdan takip etmeyi unutmayın:

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir