USD34,08
EURO38,06
JPY0,240500
RUB0,370100
GBP45,30
EURO/USD1,12
BIST9.975,61
GR. ALTIN2.832,79
BTC62.968,48
  1. Haberler
  2. Ekonomi
  3. Emeklilere müjdeli haber bu kez SGK’dan! 13 banka birden ayrıcalık sağlayacak

Emeklilere müjdeli haber bu kez SGK’dan! 13 banka birden ayrıcalık sağlayacak

SGK ile 13 banka arasında yapılan anlaşma sonra emeklilerin bazı ayrıcalıklardan yararlanacağı öğrenildi. Peki bu ayrıcalıklar neler? İşte o ayrıcalıklar…

Emeklilere müjdeli haber bu kez SGK’dan
Emeklilere müjdeli haber bu kez SGK’dan
service

Emeklilere müjdeli haber, Sosyal Güvenlik Kurumu’ndan (SGK) geldi. Dün itibariyle bir protokol imzalamış olan SGK, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakan Yardımcısı Ahmet Aydın’ın da katıldığı protokol töreninde emeklilere çeşitli avantajlar sunması için 13 banka ile imza atarak yeni bir anlaşmaya vardı.

Emeklilere müjdeli haber bu kez SGK’dan

SGK’nın konferans töreninde düzenlenen protokolde konuşan Bakan Yardımcısı Aydın, emeklilerin yararlanacağı ayrıcalıklara ilişkin ayrıntıları verdi. İşte o ayrıcalıklar…

EMEKLİLER İÇİN YENİ BİR PROTOKOL HAYATA GEÇİRİLDİ

Katılmış olduğu imza etkinliğinde, “Bugün pek çok alanda emeklilerimize yönelik indirim, kolaylık, avantaj, fırsatları oluşturduk” diyen Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakan Yardımcısı Ahmet Aydın, emeklilerin bu ayrıcalıkları öğrenebileceği bir sitenin hayata geçirildiğini belirtti. Aydın’ın konuyla ilgili açıklamasında şu ifadeler vardı:

“Emekliler için bir sitemizi de hayata geçirdik. Oraya da girdiğinizde nerede, hangi firma tarafından emeklilerimize nasıl bir avantaj, nasıl bir fırsat, nasıl bir kolaylık sağlandığını göreceksiniz.”

EMEKLİLERE MÜJDELİ HABER: TAM 13 BANKA İLE AYNI ANDA MASAYA OTURULDU

Emeklilere müjdeli haber bu kez SGK’dan

Açıklamalarının devamında, “Bugün 81 ilimizde 4 bin 123 firmayla indirim avantaj protokolü yapılmış” diyen Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakan Yardımcısı Ahmet Aydın, emekliler için 13 banka ile imzaya oturduklarını da belirtti. Emekli dijital kimlik kartları, TROY ve bankaların da emekli banka ve kredi kartları oluşturduklarını açıklamalarına ekleyen Aydın, bankaların bakanlık iş birliği ile özel kampanyalar, indirimler, çeşitli kredi paketleri ve kredi kartları gibi birçok avantajı emekliler için sağlayacağını belirtti.

ANLAŞMA YAPAN BANKALAR SGK TARAFINDAN AÇIKLANDI

Öte yandan emeklilerin SGK ile anlaşma kapsamında çeşitli avantajlardan yararlanacağı bankaları da açıklayan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakan Yardımcısı Ahmet Aydın, 13 bankanın isimlerini tek tek verdi. Aydın’ın açıklamasına göre bu bankalar; “PTT Bank, Vakıfbank, Halkbank, Ziraat Bankası, Ziraat Katılım, Denizbank, Kuveyt Türk, Türkiye Finans Katılım, Garanti Bankası, ING Bank, Yapı Kredi ve QNB Finansbank ve Akbank” isimli bankalar olacak.

Gazetebanka.com

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir