USD34,26
EURO37,61
JPY0,231200
RUB0,356900
GBP44,98
EURO/USD1,10
BIST9.163,51
GR. ALTIN2.917,75
BTC63.525,92
  1. Haberler
  2. Kripto Para
  3. Ethereum Rakibi 10X Artış Potansiyeliyle Dikkat Çekiyor: 2025’te 100 Dolar 1.000 Dolar Olabilir!

Ethereum Rakibi 10X Artış Potansiyeliyle Dikkat Çekiyor: 2025’te 100 Dolar 1.000 Dolar Olabilir!

Ethereum Rakibi 10X Artış Potansiyeliyle Dikkat Çekiyor: 2025'te 100 Dolar 1.000 Dolar Olabilir!
Ethereum Rakibi 10X Artış Potansiyeliyle Dikkat Çekiyor: 2025'te 100 Dolar 1.000 Dolar Olabilir!
service

Ethereum, programlanabilir para ve akıllı sözleşmelere izin vererek en rekabetçi Bitcoin rakibi haline geldi. Bu nedenle, diğer kripto para birimleri Ethereum’un rakipleri olarak yükselişe geçti. Böylece, inovasyon, ölçeklenebilirlik, merkeziyetsizlik ve güvenliği teşvik eden gelişmiş teknolojilerle Ethereum’un hakimiyetine meydan okudu. Ancak uzmanlar, 2025’te Ethereum’un rakibi olarak patlayıcı bir hamle yapabilecek bir kripto para biriminin olduğunu söylüyor.

Ethereum Rakiplerinin Potansiyeli

Bu Ethereum rakiplerinin önümüzdeki yıl hala iyi performans göstermeleri mümkün. Bununla birlikte, bu rakipleri daha küçük sermayeli olanlara kıyasla sınırlı büyüme potansiyeline sahip. Dahası, Solana (SOL), Toncoin (TON), Cardano (ADA), Avalanche (AVAX), Near Protocol (NEAR), Sui (SUI) ve Aptos (APT) değerlerini ve potansiyellerini sulandıran yüksek arz enflasyonu ve kilit açma sorunlarından muzdarip.

Ethereum Rakibi 10X Artış Potansiyeliyle Dikkat Çekiyor: 2025'te 100 Dolar 1.000 Dolar Olabilir!

MultiversX (EGLD): Patlayıcı Potansiyeli Olan Ethereum Rakibi

Bu Ethereum rakibi, Avrupa’nın en eski kripto fonunun kurucusu ve CIO’su Justin Bons’un 4 Ekim’de yayınladığı gibi, tartışmasız “günümüzün teknik olarak en gelişmiş Blockchain’i” olan MultiversX (EGLD), eski adıyla Elrond. Özellikle, eGold (EGLD) tokeninin teorik olarak maksimum 31,4 milyon EGLD ile sınırlı bir arzı var. Romanya merkezli Ethereum rakibi, gelişmiş özellikler ve kullanıcı deneyimi konusunda öncülük eden “kriptonun teknolojik Kutsal Kasesi” olarak öne çıkıyor.

Ethereum Rakibi 10X Artış Potansiyeliyle Dikkat Çekiyor: 2025'te 100 Dolar 1.000 Dolar Olabilir!

MultiversX Özellikleri ve Avantajları

Örneğin, MultiversX, diğer şeylerin yanı sıra yüksek düzeyde ölçeklenebilir uyarlanabilir parçalama, güvenli Proof-of-Stake (PoS), yerel varlıklar, cross-chain birlikte çalışabilirlik, on-chain iki faktörlü kimlik doğrulama (2FA) güvenliği, isteğe bağlı gazsız işlemler, maksimum çıkarılabilir değer (MEV) yerleşik koruma sunar. Ekip, yol haritasında, saniyenin altında blok süresi uyguluyor. Bununla işlem verimliliğini artırmayı ve daha rekabetçi hale gelmeyi amaçlıyor.

MultiversX Ağ Analizi

House of Chimera, 4 Ekim Cuma günü, ağ ölçümlerine bakarak “son durgunluğun” ardından MultiversX için “yenilenmiş büyüme” bildirdi. Grafikte, merkezi olmayan borsa (DEX) işlem hacmi 4,5 milyon dolara çıktı. Ayrıca, günlük aktif adres sayısı 30.300’e yükseldi.

EGLD Fiyat Analizi

Ethereum rakibi MultiversX’in yerel tokeni, bir kırılma hamlesinde başarısız oldu ve geriledi. Yazı sırasında son yedi günde %16 düşüşle 25,23 dolardan işlem görüyor. Bu geri çekilme, kripto para piyasasının çökmesiyle gerçekleşti. EGLD daha yüksek bir zaman diliminde üç düşük tepe noktası ve altı aylık düşüş trendi direnç çizgisinden bir sapma yaptı. Bununla birlikte, 5 Ağustos’ta yerel bir dip yaptı. Daha sonra, şu anda boğa trend desteğinde iki yüksek dip yaptı.

EGLD’nin Geleceği

Bu fiyat EGLD’yi 700 milyon dolarlık piyasa değerine sahip bir kripto para birimi haline getiriyor. Ethereum rakibi, şu anda 96. sırada yer alıyor. 10 katlık bir artış MultiversX’i, kısa süre önce karşılıklı entegrasyonu duyuran Chainlink (LINK) piyasa değeriyle aynı seviyeye getirecektir. Bu arada, son altı ayda hakim olan düşüş eğilimi var. Ancak, ilginç bir şekilde, pozisyonlarını boşaltan uzun vadeli Ethereum yatırımcılarını etkilemeye başladı. Bu arada, analistler altcoin sezonunun “eli kulağında” olduğu konusunda uyarıyor. MultiversX’in beklenen getirileri sağlayacak şekilde gelişeceğinin garantisi yok. Bununla birlikte, yatırımcılar 2025 için pozisyon almaya başladı.

Makaledeki görüşler ve tahminler uzmana ait olup, kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir. Kripto para piyasasına yatırım yapmadan önce mutlaka kendi araştırmanızı yapmanızı öneririz.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir