USD34,09
EURO38,14
JPY0,241000
RUB0,367800
GBP45,46
EURO/USD1,12
BIST9.975,61
GR. ALTIN2.848,76
BTC63.775,42
  1. Haberler
  2. Borsa
  3. Evidea’ya Deneyimli Tedarik Zinciri Yöneticisi: 10 Yıllık Tecrübe

Evidea’ya Deneyimli Tedarik Zinciri Yöneticisi: 10 Yıllık Tecrübe

Evidea'ya Deneyimli Tedarik Zinciri Yöneticisi: 10 Yıllık Tecrübe
Evidea'ya Deneyimli Tedarik Zinciri Yöneticisi: 10 Yıllık Tecrübe
service

Ev yaşam sektöründe büyümesini hızla sürdüren Evidea, yönetim kadrosuna yeni bir isim ekledi. Tedarik zinciri yönetiminde 10 yılı aşkın deneyime sahip Hüseyin Gençer, Evidea’nın yeni Tedarik Zinciri Direktörü olarak atandı.

Hüseyin Gençer’in Kariyeri


İstanbul Teknik Üniversitesi İşletme Fakültesi Endüstri Mühendisliği mezunu olan Hüseyin Gençer, kariyerine Arçelik A.Ş.’de Depolama ve Dağıtım Mühendisi olarak başladı. Arçelik’te kısa sürede Depolama ve Dağıtım Uzmanı olan Gençer, daha sonra Eti Gıda’da Lojistik Depolar Kıdemli Süreç Geliştirme Analisti olarak görev aldı. Eti Gıda’da gösterdiği başarılar neticesinde Lojistik Planlama Yöneticisi olan Gençer, 2018 yılında Vivense ailesine katıldı. Vivense’de Marmara Depolar Bölge Müdürü olarak başladığı görevine Last Mile Operasyon Direktörü olarak devam etti ve son olarak Tedarik Zinciri Direktörü olarak görev yaptı.
Evidea'ya Deneyimli Tedarik Zinciri Yöneticisi: 10 Yıllık Tecrübe

Evidea’da Yeni Rolü


Hüseyin Gençer, Evidea’da Tedarik Zinciri Direktörü olarak tüm tedarik zinciri ve lojistik operasyonlarının yönetiminden sorumlu olacak. Deneyimi ve uzmanlığıyla Evidea’nın büyüme hedeflerine ulaşmasında önemli bir rol oynaması bekleniyor.

10 Yıllık Tecrübe ile Evidea’ya Katkı


Evidea, Gençer’in deneyim ve uzmanlığının tedarik zinciri operasyonlarını güçlendireceğine ve Evidea’nın büyüme hedeflerine ulaşmasında önemli bir rol oynayacağına inanıyor.

Evidea’nın yeni Tedarik Zinciri Direktörü Hüseyin Gençer, 10 yıllık deneyimiyle Evidea’nın büyüme hedeflerine ulaşmasında önemli bir rol oynayacak.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir