USD34,08
EURO38,09
JPY0,240300
RUB0,369800
GBP45,35
EURO/USD1,12
BIST9.975,61
GR. ALTIN2.841,59
BTC63.701,94
  1. Haberler
  2. Kripto Para
  3. Floki Inu: 2 Hafta Sonra Büyük CAT Airdrop’ı Başlıyor!

Floki Inu: 2 Hafta Sonra Büyük CAT Airdrop’ı Başlıyor!

Floki Inu: 2 Hafta Sonra Büyük CAT Airdrop'ı Başlıyor!
Floki Inu: 2 Hafta Sonra Büyük CAT Airdrop'ı Başlıyor!
service

Kripto para dünyasında büyük bir heyecan yaşayan Floki Inu, Ağustos ayında gerçekleşen CAT airdrop snapshot’ından sonra büyük bir müjdeyi duyurdu. Yaklaşık iki hafta içinde Floki sahiplerine CAT token’ları dağıtılacak ve bu süreçte Binance ile koordineli bir şekilde ilerleniyor.

Floki Topluluğu Heyecan İçinde Dağıtımı Bekliyor

Floki topluluğu, Ağustos ayındaki snapshot’tan sonra CAT token’larının dağıtımı için büyük bir heyecan yaşıyor. Binance platformu ve Blockchain üzerindeki tüm Floki sahipleri, bu token’lara kavuşmayı dört gözle bekliyor. Snapshot’ın alınmasının ardından, dağıtımın detayları netleşmeye başladı. Binance ile yapılan koordinasyon sonucu, CAT airdrop’unun kesin tarihini bekleyen topluluk, sürecin tamamlanmasını merakla bekliyor.

Floki Inu: 2 Hafta Sonra Büyük CAT Airdrop'ı Başlıyor!

Floki Fiyatında Son Durum

Kripto para birimi Floki, 2024 yılına hızlı bir başlangıç yaptı. 5 Mayıs tarihinde 0.00034 dolar ile tüm zamanlar rekorunu kırdı. Fiyat daha sonra düşüş yaşadı, ancak geçen yıl bu zamanlarda Floki Inu’ya yatırım yapanlar hala karlı durumda. Floki Inu fiyatı, yazının yazıldığı sırada 0.00012875 dolar seviyesinden işlem görüyordu.

Kripto para birimi Floki topluluğu, CAT airdrop’unun heyecanını yaşıyor. Binance ile devam eden koordinasyon sürecinin ne kadar hızlı ve etkin ilerleyeceği, dağıtımın zamanlamasını belirleyecek. Floki sahipleri için bekleyiş, kripto para dünyasında yeni bir dönemin kapısını aralayacak gibi görünüyor. Kripto para birimi Floki Inu ekibinin 2024 yılında durmadan çalıştığı göz önüne alındığında, bu durum projenin geleceği için umut verici bir aşama olarak değerlendiriliyor.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir