USD34,11
EURO38,12
JPY0,237800
RUB0,369500
GBP45,52
EURO/USD1,12
BIST9.900,25
GR. ALTIN2.873,91
BTC62.863,60
  1. Haberler
  2. Borsa
  3. Garanti BBVA’da 3 Üst Yönetici Değişikliği: Yeni Görevlendirmeler

Garanti BBVA’da 3 Üst Yönetici Değişikliği: Yeni Görevlendirmeler

Garanti BBVA'da 3 Üst Yönetici Değişikliği: Yeni Görevlendirmeler
Garanti BBVA'da 3 Üst Yönetici Değişikliği: Yeni Görevlendirmeler
service

Garanti BBVA, üst yönetim kadrosunda önemli değişikliklere gitti. Bankanın önemli görevlendirmeleri arasında Müşteri Çözümleri ve Dijital Bankacılıktan sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Murat Çağrı Süzer’in Kurumsal, Yatırım Bankacılığı ve Global Piyasalardan sorumlu Genel Müdür Yardımcılığı görevine atanması yer alıyor.

Müşteri Çözümleri ve Dijital Bankacılık Görevi İkiye Bölündü

Müşteri Çözümleri ve Dijital Bankacılık Genel Müdür Yardımcılığı görevi ikiye ayrıldı. Bireysel Müşteri Çözümleri fonksiyonları Bireysel Bankacılıktan sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Ceren Acer Kezik’e, Tüzel Müşteri Çözümleri fonksiyonları ise Ticari Bankacılıktan sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Cemal Onaran’a bağlandı.

Garanti BBVA'da 3 Üst Yönetici Değişikliği: Yeni Görevlendirmeler

Murat Çağrı Süzer’in Yeni Görevi

Murat Çağrı Süzer, Garanti BBVA’da uzun yıllar çeşitli görevlerde bulundu. 2013’te Ödeme Sistemleri’nde Pazarlama Koordinatör’ü olarak başladı, 2015’te Ödeme Sistemleri Dijital Kanallar ve Ticari Kartlardan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı, ardından da Pazarlama’dan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı oldu. 2017-2020 yılları arasında BBVA Amerika’da Bireysel Bankacılıktan sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak görev aldı. 2023 yılında mevcut sorumluluklarına ek olarak Müşteri Çözümleri ve Dijital Bankacılık Genel Müdür Yardımcılığı görevini üstlendi. Şimdi ise Kurumsal, Yatırım Bankacılığı ve Global Piyasalardan sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak yeni görevine başladı.

Garanti BBVA'da 3 Üst Yönetici Değişikliği: Yeni Görevlendirmeler

Ceren Acer Kezik ve Cemal Onaran’ın Görevleri

Ceren Acer Kezik, 2012’de Kitle Segment Yöneticisi olarak Garanti BBVA’ya katıldı. 2016’da KOBİ Mikro İş Birimi’nden sorumlu Direktör, 2017’de Kitle İş Birimi Direktörü oldu. 2022’de Bireysel Bankacılıktan sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak atandı. Cemal Onaran, 1990 yılında Garanti BBVA Teftiş Kurulu’nda Müfettiş Yardımcısı olarak göreve başladı. 2000-2007 arasında çeşitli bölgelerde Bölge Müdürü olarak görev yaptı. 2007’de Garanti BBVA Mortgage’ın ilk Genel Müdürü oldu, 2012’de Emeklilik ve Hayat Genel Müdürü, 2017’de ise KOBİ Bankacılığından sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak atandı. 2021’de Ticari Bankacılıktan sorumlu Genel Müdür Yardımcılığı görevine getirildi.

Garanti BBVA'da 3 Üst Yönetici Değişikliği: Yeni Görevlendirmeler

Garanti BBVA’nın üst yönetim kadrosunda gerçekleştirilen bu önemli değişiklikler, bankanın gelecek stratejileri ve hedefleri açısından önem taşıyor. Yeni görevlendirmelerin, bankanın müşteri odaklı yaklaşımını güçlendirmesi ve dijital dönüşüm yolculuğunda ivme kazandırması bekleniyor.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir