USD34,27
EURO37,49
JPY0,231200
RUB0,357400
GBP44,76
EURO/USD1,09
BIST8.876,22
GR. ALTIN2.918,44
BTC62.801,22
  1. Haberler
  2. Kripto Para
  3. Grayscale AAVE Fonu: DeFi Piyasasında 10 Milyar Dolarlık Sıçrama

Grayscale AAVE Fonu: DeFi Piyasasında 10 Milyar Dolarlık Sıçrama

Grayscale AAVE Fonu: DeFi Piyasasında 10 Milyar Dolarlık Sıçrama
Grayscale AAVE Fonu: DeFi Piyasasında 10 Milyar Dolarlık Sıçrama
service

Popüler varlık yöneticisi Grayscale’in AAVE Trust’u duyurmasının ardından, AAVE önemli bir fiyat artışı yaşadı ve DeFi alanında ivme kazandı. Grayscale’in AAVE Trust’u, altcoine kurumsal erişim sağlayan ve DeFi alanındaki ivmesini artıran önemli bir dönüm noktası oldu.

Grayscale AAVE Trust Ne Sunuyor?

Grayscale, XRP Trust fonundan sonra AAVE Trust’u başlattığını duyurdu. Özel yerleştirme yoluyla sunulacak olan yeni tek varlıklı kripto yatırım fonu, geleneksel aracıları ortadan kaldırarak, yatırımcıya AAVE’ye maruz kalma fırsatı sunuyor. Fon, merkezi olmayan borçlanma ve borç verme süreçlerini kolaylaştırmayı amaçlıyor.

Grayscale AAVE Fonu: DeFi Piyasasında 10 Milyar Dolarlık Sıçrama

AAVE TVL’de Önemli Artış

Grayscale’in fon haberinin ardından AAVE’nin fiyatı yükseldi ve TVL değeri de arttı. DefilLama verilerine göre AAVE V3’ün TVL’si 10 milyar doları aştı ve 11 milyar dolara ulaştı. Bu durum DeFi alanında AAVE’ye olan güveni ve benimsenmeyi artırdı.

AAVE Fiyat Görünümü

Son bir ayda yüzde 11 artan AAVE fiyatı, Grayscale yatırım fonunun başlatılmasıyla hızla yükseldi. Daha sonra piyasa ile birlikte bir miktar geri çekildi. Altcoin, geçen ay 140 dolarlık direnç noktasını desteğe çevirerek çift dip oluşturdu.

AAVE Teknik Analizi

AAVE’nin fiyatı şu anda 50 ve 200 EMA’nın üzerinde seyrediyor, bu da yükseliş trendinin devam edebileceğini gösteriyor. Ancak, MFI endeksi düşüş gösteriyor. ADX seviyesi de aşağı yönlü hareket ederek mevcut trendin güç kaybettiğini gösteriyor.

Grayscale’in AAVE Trust’u, altcoine kurumsal erişim sağlayan önemli bir adım oldu. AAVE’nin TVL’si 10 milyar doları aştı ve DeFi alanında ivme kazandı. AAVE’nin fiyatı, Grayscale yatırım fonunun başlatılmasının ardından yükseldi ve yıl sonu için iyimser bir fiyat görünümü var.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir