USD34,24
EURO37,63
JPY0,231300
RUB0,360300
GBP45,08
EURO/USD1,10
BIST9.109,34
GR. ALTIN2.922,34
BTC62.270,37
  1. Haberler
  2. Kripto Para
  3. Grayscale’in AAVE Fonu: DeFi Token’i 10 Milyar Dolarlık TVL’ye Ulaştı mı?

Grayscale’in AAVE Fonu: DeFi Token’i 10 Milyar Dolarlık TVL’ye Ulaştı mı?

Grayscale'in AAVE Fonu: DeFi Token'i 10 Milyar Dolarlık TVL'ye Ulaştı mı?
Grayscale'in AAVE Fonu: DeFi Token'i 10 Milyar Dolarlık TVL'ye Ulaştı mı?
service

Popüler varlık yöneticisi Grayscale’in geçtiğimiz perşembe günü AAVE Trust’u duyurmasının ardından, DeFi alanında önemli bir ivme kazanan altcoin AAVE, önemli bir fiyat atılımı yaşadı. Genel kripto trendlerinden bağımsız hareket eden AAVE, yeni başlatılan yatırım fonunun etkisiyle kurumsal erişime sahip altcoinlerden biri oldu.

Grayscale AAVE Trust Ne Demek?

Varlık yönetim şirketi Grayscale, XRP Trust fonundan sonra AAVE Trust’u başlattığını duyurdu. 3 Ekim’de yapılan duyuruya göre özel yerleştirme yoluyla sunulacak olan yeni tek varlıklı kripto yatırım fonu Grayscale AAVE Trust, geleneksel aracılar yerine kendi kendine işlem yapan akıllı sözleşmeler aracılığı ile yatırımcıya fona maruz kalma fırsatını sunar. Merkezi olmayan borçlanma ve borç verme süreçlerine yönelik kolaylıklar sunan fon, daha erişilebilir ve tarafsız borçlanma seçenekleri ile aracıları ortadan kaldırır.

Grayscale'in AAVE Fonu: DeFi Token'i 10 Milyar Dolarlık TVL'ye Ulaştı mı?

AAVE Fiyat Tahmini: Yıl Sonu İçin Olumlu Görünüm

Grayscale özel fon haberinin ardından yükselişe geçen altcoinin TVL değeri yükselerek merkeziyetsiz finans alanında (DeFi) altcoine ait güveni ve benimsenmeyi yükseltti. DefilLama verilerine göre DeFi alanında yeniden ivme kazanan AAVE V3, 10 milyar dolarlık Toplam Kilitli Değeri aştı ve 11 milyar dolarlık TVL değerine ulaştı.

AAVE Fiyat Tahmini: Grayscale Fonundan Sonra Aave Fiyatı İçin Sırada Ne Var?

Son bir ayda yüzde 11 yükselen altcoinin fiyatı, Grayscale yatırım fonunun başlatılması ile hızlı bir yükseliş göstermişti. Ardından bir miktar geri çekilerek piyasa ile birlikte 162 dolarlık seviyeden 135 dolara geriledi. Yatırım fonuna dair gelişme ile spekülatif bir ilgi çeken altcoin, geçen ay 140 dolarlık direnç noktasını desteğe çevirerek çift dip oluşturdu.

AAVE Teknik Analizi

Altcoinin fiyatı güncel olarak 50 ve 200 EMA’nın üzerinde seyrediyor ve bu da yükseliş trendinin bir miktar daha sürebileceğini gösterir. Ancak para akışını gösteren MFI endekisinde düşüş fiyatın yatay seyri ile uyumlu hareket ediyor. Trendin gücünü gösteren ADX seviyesi aşağı yönlü hareket ediyor ve bu mevcut trendin güç kaybettiğini gösterir. Altcoin için güncel hedef 200 dolar ve altcoinin ekim ayında eylül ayındaki en yüksek zirve olan 180 doları aşacağı tahmin ediliyor.

Grayscale’in AAVE Trust’u, DeFi token’i AAVE’nin kurumsal yatırımcılar için daha erişilebilir hale getirmesiyle önemli bir fiyat artışına yol açtı. AAVE, 10 milyar doları aşan TVL değeriyle DeFi alanında önemli bir konuma yükseldi ve yıl sonu için olumlu bir fiyat görünümü sergiliyor.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir