USD34,18
EURO37,20
JPY0,229500
RUB0,350400
GBP44,56
EURO/USD1,09
BIST8.956,03
GR. ALTIN2.936,90
BTC67.525,41
  1. Haberler
  2. Ekonomi
  3. Gübretaş Olağanüstü Genel Kurulu: 25 Kasım’da Razi Petrochemical Satışı Gündemde

Gübretaş Olağanüstü Genel Kurulu: 25 Kasım’da Razi Petrochemical Satışı Gündemde

Gübretaş Olağanüstü Genel Kurulu: 25 Kasım'da Razi Petrochemical Satışı Gündemde
Gübretaş Olağanüstü Genel Kurulu: 25 Kasım'da Razi Petrochemical Satışı Gündemde
service

Gübretaş’ın 25 Kasım’da yapılacak Olağanüstü Genel Kurulu’nda Razi Petrochemical Co. firmasının satışına ilişkin görüşmeler ön plana çıkacak. Şirketin Kamuyu Aydınlatma Platformu’na (KAP) gönderdiği açıklamada, gündem maddelerine, bağlı ortaklığın Razi Petrochemical Co. firmasının satışına ilişkin gerekli görüşmelerin yürütülmesi başta olmak üzere, tüm iş ve işlemlerin yerine getirilmesi maksadıyla yönetim kuruluna yetki verilmesi maddesinin eklenmesine karar verildiğini bildirdi.

Olağanüstü Genel Kurul Gündemi

Gübretaş’ın Olağanüstü Genel Kurulu, 25 Kasım’da yapılacak. Gündem maddeleri arasında, bağlı ortaklığın Razi Petrochemical Co. firmasının satışına ilişkin gerekli görüşmelerin yürütülmesi için yönetim kuruluna yetki verilmesi maddesi yer alıyor. Bu kararın, şirkete yönelik gelecek stratejiler açısından önemli olduğu düşünülüyor.

Gübretaş Olağanüstü Genel Kurulu: 25 Kasım'da Razi Petrochemical Satışı Gündemde

Razi Petrochemical Co. Satışı

Razi Petrochemical Co. firmasının satışına ilişkin görüşmelerin yürütülmesi için yönetim kuruluna yetki verilmesi kararı, Gübretaş’ın gelecek stratejilerine yönelik önemli adımlardan biri olarak değerlendiriliyor. Satışın şirkete sağlayacağı faydalar ve olası sonuçlar hakkında henüz resmi bir açıklama yapılmadı.

Gübretaş Olağanüstü Genel Kurulu: 25 Kasım'da Razi Petrochemical Satışı Gündemde

Gübretaş’ın Olağanüstü Genel Kurulu, 25 Kasım’da yapılacak. Gündem maddeleri arasında, bağlı ortaklığın Razi Petrochemical Co. firmasının satışına ilişkin gerekli görüşmelerin yürütülmesi için yönetim kuruluna yetki verilmesi maddesi yer alıyor. Bu kararın, şirkete yönelik gelecek stratejiler açısından önemli olduğu düşünülüyor. Razi Petrochemical Co. firmasının satışına ilişkin görüşmelerin yürütülmesi için yönetim kuruluna yetki verilmesi kararı, Gübretaş’ın gelecek stratejilerine yönelik önemli adımlardan biri olarak değerlendiriliyor.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir