USD34,09
EURO38,07
JPY0,239900
RUB0,370000
GBP45,31
EURO/USD1,12
BIST9.975,61
GR. ALTIN2.835,45
BTC62.832,53
  1. Haberler
  2. Kripto Para
  3. Hedera, Varlık Tokenizasyon Stüdyosu ile Kurumsal Benimsemeyi Hedefliyor: HBAR Fiyatı %91 Düştü

Hedera, Varlık Tokenizasyon Stüdyosu ile Kurumsal Benimsemeyi Hedefliyor: HBAR Fiyatı %91 Düştü

Hedera, Varlık Tokenizasyon Stüdyosu ile Kurumsal Benimsemeyi Hedefliyor: HBAR Fiyatı Düştü
Hedera, Varlık Tokenizasyon Stüdyosu ile Kurumsal Benimsemeyi Hedefliyor: HBAR Fiyatı %91 Düştü
service

Hedera, varlık tokenizasyonuna odaklanan ve ‘Varlık Tokenizasyon Stüdyosu’ adlı yeni bir açık kaynak araç setini tanıtan önde gelen bir proof-of-stake blockchain’idir.

Varlık Tokenizasyon Stüdyosu’nun Özellikleri

Bu araç seti, Hedera ağı üzerinde tokenleştirilmiş tahvil ve hisse senetlerinin yapılandırılması, ihraç edilmesi ve yönetimi için özellikler içeriyor. Stüdyo, varlık sahipliği, KYC ve beyaz listeye alma gibi uyumluluk bileşenleri, belge işleme ve bildirimler dahil olmak üzere, tüm varlık yaşam döngüsünü ağ üzerinde tutmalarını sağlar.

Hedera, Varlık Tokenizasyon Stüdyosu ile Kurumsal Benimsemeyi Hedefliyor: HBAR Fiyatı Düştü

HBAR Fiyat Analizi

Yeni araç setinin tanıtılmasına rağmen, Hedera’nın yerel tokenı HBAR, kötüleşen piyasa koşulları nedeniyle yeni zirveler kaydedemedi. HBAR, son 24 saatte %0,56 düşüşle 0,04977 dolar seviyesinde işlem görüyor ve son yedi günde %1,20 geriledi. HBAR, son bir ayda %5,13 değer kaybetti ve Eylül 2023’ten bu yana %1,37 düşüş yaşadı. Altcoin tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 0,5701 dolardan %91,27 düşmüş durumda ve piyasa değeri 1,84 milyar dolar ile en büyük 42. kripto para birimi konumunda bulunuyor.

Hedera’nın Varlık Tokenizasyon Stüdyosu: Kurumsal Benimsemeyi Hedefliyor

Bu ilk sürüm, ek özellikler, varlık sınıfları ve yargı alanlarına yönelik talebi yansıtacak şekilde Varlık Tokenizasyon Stüdyosu büyüdükçe bir başlangıç noktasıdır. TradingView verilerine göre HBAR’ın Göreceli Güç Endeksi (RSI) 43,86 değerini gösteriyor; bu da ayıların fiyat hareketinde genel olarak kontrol sahibi olduğunu gösteriyor. Ancak çizginin eğimi kısa vadede daha yüksek fiyatların imkansız olmadığı gerçeğini de hatırlatıyor.

Özetle Hedera’nın Varlık Tokenizasyon Stüdyosu ile hedeflediği, blockchain teknolojisinin gerçek dünya varlıklarına uygulanabilirliğini artırmak ve kurumsal benimsemeyi teşvik etmektir. Ancak, iyasa koşulları ve HBAR’ın mevcut performansı, projenin başarısının yatırımcılar tarafından tam olarak değerlendirilmesi için zaman gerektiğini göstermektedir.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir