USD34,27
EURO37,07
JPY0,226300
RUB0,357700
GBP44,37
EURO/USD1,08
BIST8.714,69
GR. ALTIN3.003,22
BTC67.382,64
  1. Haberler
  2. Borsa
  3. İnfo Yatırım’ın %0 Komisyon Kampanyası 1 Ay Daha Uzatıldı!

İnfo Yatırım’ın %0 Komisyon Kampanyası 1 Ay Daha Uzatıldı!

İnfo Yatırım'ın %0 Komisyon Kampanyası 1 Ay Daha Uzatıldı!
İnfo Yatırım'ın %0 Komisyon Kampanyası 1 Ay Daha Uzatıldı!
service

İnfo Yatırım, yeni yatırım platformu infovarant.com’un açılışına özel başlattığı %0 komisyon kampanyasını, yoğun talep üzerine 1 ay daha uzattığını duyurdu. 11 Ekim’e kadar devam edecek kampanya ile İnfo Yatırım müşterileri tüm varant alım-satım işlemlerinde komisyon ödemeden işlem yapabilecek.

Yoğun İlgi Üzerine Uzatma Kararı

İnfo Yatırım, yeni yatırım platformu infovarant.com’un açılışına özel 11 Temmuz – 11 Eylül tarihlerinde başlattığı %0 komisyon kampanyasını büyük ilgi nedeniyle 1 ay daha uzattı. 11 Ekim’e kadar devam edecek kampanya ile İnfo Yatırım müşterileri tüm İnfo Yatırım varant alım-satım işlemlerinde %0 komisyonla işlem yapma fırsatına sahip olacak.

İnfo Yatırım'ın %0 Komisyon Kampanyası 1 Ay Daha Uzatıldı!

%0 Komisyon Kampanyası ile Varant Yatırımları Kolaylaşıyor

İnfo Yatırım, 34 yıldır sermaye piyasalarında faaliyet gösteren köklü bir aracı kurum olarak, yatırımcılara varantlar aracılığıyla BİST30 endeksindeki hisse senetlerinde kaldıraçlı veya risk kontröllü yatırım yapma imkanı sunuyor. infovarant.com platformu, yatırımcılara ihraç edilen varantların tüm parametrelerini canlı olarak takip etme ve detaylı bilgi edinme imkanı sağlıyor.

infovarant.com ile Varant Yatırımları Daha Kolay

İnfo Yatırım Genel Müdür Yardımcısı Onur Akkaynak, infovarant.com platformunun kullanıcılara sunduğu avantajları vurgulayarak, platformun canlı veri, detaylı bilgi, anlık parametre takibi, analiz kategorisi ve pusula özelliği ile yatırımcılara kolaylık sağladığını belirtti. Akkaynak, daha fazla yatırımcının varant ürünleriyle tanışmasını ve yatırım yapmasını hedeflediklerini ifade etti.

İnfo Yatırım’ın, yeni yatırım platformu infovarant.com’un açılışına özel başlattığı %0 komisyon kampanyası, 11 Ekim’e kadar devam ediyor. Kampanya süresince İnfo Yatırım müşterileri tüm varant alım-satım işlemlerinde komisyon ödemeden işlem yapabilecek.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir