USD34,09
EURO38,10
JPY0,240900
RUB0,370000
GBP45,37
EURO/USD1,12
BIST9.975,61
GR. ALTIN2.842,39
BTC63.372,04
  1. Haberler
  2. Borsa
  3. İş Bankası DijiKolay’da KOBİ’lere 12 Ay Ücretsiz Kolay İK

İş Bankası DijiKolay’da KOBİ’lere 12 Ay Ücretsiz Kolay İK

İş Bankası DijiKolay'da KOBİ'lere 12 Ay Ücretsiz Kolay İK
İş Bankası DijiKolay'da KOBİ'lere 12 Ay Ücretsiz Kolay İK
service

İş Bankası, KOBİ’lerin dijitalleşme yolculuğunda önemli bir adım atarak DijiKolay platformuna Kolay İK’yı dahil etti. Bu iş birliği ile 30 çalışana kadar olan KOBİ’ler 12 ay boyunca Kolay İK’nın personel yönetimi paketinden ücretsiz olarak yararlanabilecek.

Kolay İK ile Dijital Dönüşüm Desteği

İş Bankası, KOBİ’lere dijital dönüşüm süreçlerinde yol arkadaşlığı yaparak DijiKolay platformu ile tüm faaliyet döngülerini verimli hale getirmeyi hedefliyor. Platform, e-dönüşüm hizmetlerinden e-ticaret ve e-ihracat çözümlerine, sürdürülebilirlik çözümlerinden yönetsel çözümlere kadar birçok hizmeti tek çatı altında sunuyor. Kolay İK’nın dahil olmasıyla KOBİ’ler, İK süreçlerini dijitalleştirerek zaman ve maliyetten tasarruf edebilecek.

İş Bankası DijiKolay'da KOBİ'lere 12 Ay Ücretsiz Kolay İK

Kolay İK: Ölçek Fark Etmeksizin Tüm İşletmelere Hizmet

Kolay İK, 5 kişilik bir girişime de 5 bin kişilik bir şirkete de aynı hizmeti sunarak küçük ve büyük ölçekli işletmelere dijital İK çözümleri sunuyor. Özellikle çalışan sayısı az olan işletmelerde İK ekibi yetersizliği veya eksikliği nedeniyle önemli süreçler zaman alıcı ve hata riski taşıyor. Kolay İK, bu süreçleri dijitalleştirerek iş yükünü hafifletiyor ve verimliliği artırıyor.

İş Bankası DijiKolay'da KOBİ'lere 12 Ay Ücretsiz Kolay İK

Kolay İK ile KOBİ’ler İçin Zaman ve Maliyet Tasarrufu

Kolay İK, özlük bilgilerinin tutulması, izin, maaş, prim, avans ve harcamaların takibi, puantaj takibi, eğitim, takvim ve zimmetlerin yönetimi gibi modülleriyle KOBİ’lerin İK süreçlerini kolaylaştırıyor. İşletmeler, tekrarlayan işlere daha az zaman ayırarak işe alım, yetenek yönetimi, çalışan eğitimi, esenliği, çalışan bağlılığı ve işveren markası gibi daha stratejik konulara odaklanabiliyor.

İş Bankası ve Kolay İK iş birliği, KOBİ’lerin dijitalleşme yolculuğunda önemli bir adım atarak insan kaynakları yönetimini dijitalleştirerek verimlilik artışı ve maliyet azaltımı sağlamayı hedefliyor. 30 çalışana kadar olan KOBİ’ler 12 ay boyunca ücretsiz olarak Kolay İK’nın personel yönetimi paketinden yararlanarak dijital dönüşüme adım atabilirler.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir