USD34,11
EURO38,13
JPY0,238200
RUB0,369500
GBP45,48
EURO/USD1,12
BIST9.900,25
GR. ALTIN2.876,34
BTC62.864,19
  1. Haberler
  2. Borsa
  3. İş GYO’nun Kredi Derecelendirme Notu A1+ ve AA Olarak Teyit Edildi: Uzmanlar Değerlendirdi

İş GYO’nun Kredi Derecelendirme Notu A1+ ve AA Olarak Teyit Edildi: Uzmanlar Değerlendirdi

İş GYO'nun Kredi Derecelendirme Notu A1+ ve AA Olarak Teyit Edildi: Uzmanlar Değerlendirdi
İş GYO'nun Kredi Derecelendirme Notu A1+ ve AA Olarak Teyit Edildi: Uzmanlar Değerlendirdi
service

Saha Kurumsal Yönetim ve Kredi Derecelendirme Hizmetleri A.Ş., İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.’nin kredi derecelendirme notunu kısa vadeli (TR) A1+ ve uzun vadeli (TR) AA olarak teyit etti. Bu karar, şirketin güçlü finansal yapısı ve sektördeki konumunun bir göstergesi olarak kabul ediliyor.

İş GYO’nun Kredi Notu Teyidi

Saha Kurumsal Yönetim ve Kredi Derecelendirme Hizmetleri A.Ş., İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.’nin kredi derecelendirme notunu 25 Ağustos 2023 tarihinde (Ulusal) kısa vadeli A1+ ve (Ulusal) uzun vadeli AA olarak teyit etti. Bu karar, şirketin güçlü finansal yapısı, sektördeki konumu ve gelecek beklentilerinin olumlu bir değerlendirmesine dayanıyor.

İş GYO'nun Kredi Derecelendirme Notu A1+ ve AA Olarak Teyit Edildi: Uzmanlar Değerlendirdi

Derecelendirme Notu Değerlendirmesi

Şirketin yurtiçi pazardaki geçmişi, sektör mukayeseli analizleri ve finansal/operasyonel risklerin incelenmesi sonucunda İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.’nin kısa vadeli (TR) A1+ ve uzun vadeli (TR) AA notu teyit edildi.

Derecelendirme Notu ve Görünüm

Derecelendirme Notu (Ulusal): Uzun vadeli (TR) AA, Görünüm: Stabil. Derecelendirme Notu (Ulusal): Kısa vadeli (TR) A1+, Görünüm: Stabil.

İş GYO’nun kredi derecelendirme notunun teyidi, şirketin güçlü finansal yapısını ve sektördeki lider konumunu gösteriyor. Bu karar, İş GYO’nun gelecekteki büyüme potansiyelini olumlu etkilemesi bekleniyor.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir