USD34,11
EURO38,12
JPY0,237800
RUB0,369500
GBP45,52
EURO/USD1,12
BIST9.900,25
GR. ALTIN2.873,91
BTC62.863,60
  1. Haberler
  2. Borsa
  3. İstanbul’da Doğa Dostu Otel: Elite World Village Açıldı!

İstanbul’da Doğa Dostu Otel: Elite World Village Açıldı!

İstanbul'da Doğa Dostu Otel: Elite World Village Açıldı!
İstanbul'da Doğa Dostu Otel: Elite World Village Açıldı!
service

Türkiye’nin önde gelen otel zincirlerinden Elite World Hotels & Resorts, doğa dostu yeni markası Elite World Village’ın ilk otelinin kapılarını İstanbul Polonezköy’de açtı.

Elite World Village: Doğayla İç İçe Yaşam


Elite World Hotels & Resorts, “Elite World Village” markasıyla hizmet verecek ilk otelini, protokol katılımıyla açtı. Açılış töreni, siyaset, iş dünyası ve basın mensuplarının katılımıyla gerçekleştirildi.
İstanbul'da Doğa Dostu Otel: Elite World Village Açıldı!

Elite World Village İstanbul Polonezköy: Yeni Nesil Konaklama Deneyimi


Sistemgroup Turizm iş birliğiyle hayata geçirilen otel, farklı büyüklük ve konseptlerde odalar sunuyor. Elite World Village İstanbul Polonezköy’de 30 dönümlük yeşil alan, 5 toplantı salonu, restoran, yüzme havuzları, spa ve fitness alanları bulunuyor.

Doğa Dostu Turizm


Elite World Hotels & Resorts CEO’su Orkun Petekçi, “Elite World Village, zincirimizin doğa dostu ve sürdürülebilir turizm hedefleri kapsamında büyük önem taşıyor.” dedi. Petekçi, oteldeki doğayla uyumlu odalar, kültüründen ilham alan restoranlar ve sağlıklı yaşam odaklı spa merkeziyle doğayla iç içe yaşam deneyimi sunulacağını belirtti.

İstanbul’a Yeni Bir Soluk


Sistemgroup Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Yılmaz, “Otelimiz, İstanbul’un içinde çevreyle dost bir konseptte hizmet veriyor.” diye konuştu. Yılmaz, hem tatil hem de iş amaçlı konaklamalar için alternatif sunan otel ile Elite World çatısı altında hizmet vereceklerini ve İstanbul turizmine yeni bir soluk getireceklerini belirtti.

Elite World Village İstanbul Polonezköy, doğa dostu konsept, geniş yeşil alanları, toplantı salonları, restoranı, havuzları, spa ve fitness alanlarıyla hem bireysel hem de kurumsal misafirlerine farklı bir konaklama deneyimi sunmayı hedefliyor.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir