USD34,25
EURO37,61
JPY0,230700
RUB0,359700
GBP45,01
EURO/USD1,10
BIST9.109,34
GR. ALTIN2.914,20
BTC62.224,32
  1. Haberler
  2. Gündem
  3. İstanbul’da Milyarlık Arsa Sahibi Aranıyor! 10 Yıldır Bulunamıyor!

İstanbul’da Milyarlık Arsa Sahibi Aranıyor! 10 Yıldır Bulunamıyor!

İstanbul'da Milyarlık Arsa Sahibi Aranıyor! 10 Yıldır Bulunamıyor!
İstanbul'da Milyarlık Arsa Sahibi Aranıyor! 10 Yıldır Bulunamıyor!
service

İstanbul’un en değerli bölgelerinden birinde bulunan ve milyarlarca TL değerinde olduğu tahmin edilen bir kavşak arsasının sahibi, 10 yıldır bulunamıyor. Defalarca ilan verilen arsanın sahibi, son olarak belirlenen tarihe kadar ortaya çıkmazsa, arsa devlet tarafından kamulaştırılacak.

10 Yıllık Arayış

İstanbul’un kalbinde, iş merkezlerinin ve plazaların yoğun olduğu bir noktada bulunan arsanın sahibi, 10 yıldır aranıyor. Arsa, yıllar önce miras yoluyla birden fazla kişiye kalmış ve mirasçılar arasında anlaşmazlık yaşandığı için arsanın sahibi belirlenemiyor. Uzun süren yasal süreçlerin ardından arsanın sahibi bulunamadı ve arsa kamuya ait olarak değerlendirilmek üzere ilan edildi.

İstanbul'da Milyarlık Arsa Sahibi Aranıyor! 10 Yıldır Bulunamıyor!

Milyarlık Arsa

Arsanın değeri, bulunduğu konum ve büyüklüğü nedeniyle milyarlarca TL olarak tahmin ediliyor. İnşaat firmaları ve yatırımcılar, arsanın sahibi bulunması halinde büyük bir ilgi göstereceği tahmin ediliyor. Arsa, ticari amaçlarla kullanılabilecek kadar büyük ve değerli bir konumda bulunuyor.

Son Tarih Yaklaşıyor

Arsa sahipleri, son olarak belirlenen tarihe kadar ortaya çıkmazlarsa, arsa devlet tarafından kamulaştırılacak. Kamu, arsayı değerlendirmek ve bölgenin gelişimine katkı sağlamak için kullanacak.

İstanbul’un değerli bölgelerinden birinde bulunan ve milyarlarca TL değerinde olduğu tahmin edilen arsanın sahibi 10 yıldır bulunamıyor. Arsanın sahibi, son olarak belirlenen tarihe kadar ortaya çıkmazsa, arsa devlet tarafından kamulaştırılacak. Bu durum, arsanın geleceği ve bölgenin gelişimi için önemli bir dönüm noktası olacak.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir