USD34,27
EURO37,07
JPY0,226300
RUB0,357700
GBP44,37
EURO/USD1,08
BIST8.714,69
GR. ALTIN3.003,22
BTC67.382,64
  1. Haberler
  2. Borsa
  3. JAECOO 7: Türkiye’de 17 Büyükşehirde Kullanıcılarla Buluştu

JAECOO 7: Türkiye’de 17 Büyükşehirde Kullanıcılarla Buluştu

JAECOO 7: Türkiye'de 17 Büyükşehirde Kullanıcılarla Buluştu
JAECOO 7: Türkiye'de 17 Büyükşehirde Kullanıcılarla Buluştu
service

JAECOO’nun ilk üst düzey Off-Road SUV modeli JAECOO 7, Türkiye pazarına girdikten sonra ilk teslimatlarını gerçekleştirdi. İstanbul’da düzenlenen bir törenle ilk kullanıcılarına teslim edilen JAECOO 7, Türkiye’deki kullanıcıların beklentilerini karşılayacak ve yeni bir off-road deneyimi sunacak.

JAECOO 7: Bir Rüya Gerçek Oluyor

JAECOO 7, Türkiye’de hızlı bir kabul görerek pazarın önemli bir parçası haline geldi. JAECOO Bayi Geliştirme Direktörü Ümit Çelik, araç teslim töreninde, JAECOO 7’nin akıllı teknolojileriyle her yolculuğu bir keşfe dönüştürdüğünü belirtti. JAECOO, Türk kullanıcılara daha iyi bir deneyim sunmak için hizmet kanallarını optimize etmeye devam edecek.

JAECOO 7: Türkiye'de 17 Büyükşehirde Kullanıcılarla Buluştu

JAECOO 7: Yeni Nesil Şehirli Seçkin Kullanıcılar İçin

JAECOO 7, ‘Klasikten gelen, Klasiğin ötesine’ felsefesiyle yeni nesil şehirli seçkin kullanıcılar için geliştirildi. Arazi performansı açısından, yedi sürüş moduna sahip ARDIS-Tüm Zeminlerde Akıllı Sürüş Sistemi ile donatıldı.

JAECOO 7: Türkiye'de 17 Büyükşehirde Kullanıcılarla Buluştu

JAECOO 7: Akıllı Kabiniyle Lüks Bir Deneyim Sunuyor

JAECOO 7’nin akıllı kabini, kullanıcılarına konforlu, güvenli ve kaliteli bir seyahat sunuyor. W-Hud Sanal Gösterge Paneli, 540 derece Gelişmiş Görüş Sistemi, 21 farklı ADAS gelişmiş sürüş destek sistemi ve 64 farklı renkte ritmik ortam aydınlatmasıyla desteklenen 8 hoparlörlü SONY surround ses sistemi, sürüşü keyifli hale getiriyor.

JAECOO 7: Türkiye'de 17 Büyükşehirde Kullanıcılarla Buluştu

JAECOO: Türkiye’de Geniş Bir Ağ ile Hizmet Veriyor

JAECOO, İstanbul ve Ankara da dahil olmak üzere 17 büyükşehirde bayi ve servis ağı kurdu. Kullanıcılar, satın alma ve satış sonrası hizmetler için uygun kanallar buluyorlar. JAECOO aynı zamanda, off-road test sürüş etkinlikleri düzenleyerek kullanıcıların JAECOO 7’nin üstün sürüş özelliklerini deneyimlemesini sağlıyor.

JAECOO: ‘Türkiye’de, Türkiye için’ Felsefesiyle Yeni Ürünler Sunacak

JAECOO, gelecekte Türk kullanıcıların ihtiyaçlarını karşılamak için teknolojik yeniliğe odaklanacak. Türk kullanıcılar için çok yönlü bir off-road ekosistemi oluşturmak üzere daha fazla off-road SUV ürünü pazara sunmaya devam edecek.

JAECOO, ‘Klasikten Gelen, Klasiğin Ötesine’ felsefesiyle, şehirli elitlere daha konforlu ve çevre dostu bir seyahat deneyimi sunmayı hedefliyor. Türkiye pazarında güçlü bir şekilde yer alan JAECOO, yeni ürünler ve etkinlikler ile Türk kullanıcılarının beklentilerini karşılamayı sürdürecek.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir