USD34,26
EURO37,01
JPY0,226200
RUB0,353500
GBP44,50
EURO/USD1,08
BIST8.812,60
GR. ALTIN3.013,48
BTC67.268,36
  1. Haberler
  2. Borsa
  3. JAECOO 7, Türkiye’de İlk Kullanıcılarına Teslim Edildi: 17 Şehirde Satış Başladı!

JAECOO 7, Türkiye’de İlk Kullanıcılarına Teslim Edildi: 17 Şehirde Satış Başladı!

JAECOO 7, Türkiye'de İlk Kullanıcılarına Teslim Edildi: 17 Şehirde Satış Başladı!
JAECOO 7, Türkiye'de İlk Kullanıcılarına Teslim Edildi: 17 Şehirde Satış Başladı!
service

JAECOO’nun ilk üst düzey Off-Road SUV modeli JAECOO 7, Türkiye’deki kullanıcılarına teslim edilmeye başladı. Ağustos ayında Türkiye pazarına giriş yapan JAECOO 7, İstanbul’da düzenlenen bir devir teslim töreniyle ilk kullanıcılarına ulaştı.

JAECOO 7: Bir Rüyadan Gerçeğe Dönüş

JAECOO 7, Türkiye pazarına hızlı bir şekilde adapte oldu ve olumlu tepkiler aldı. İlk JAECOO 7 kullanıcılarına teslimat töreninde konuşan JAECOO Bayi Geliştirme Direktörü Ümit Çelik, aracın ARDIS-Tüm Zeminlerde Akıllı Sürüş Sistemi ile sunduğu akıllı teknolojileri vurguladı. Çelik, JAECOO 7’nin Türkiye’deki yolculuğunda yeni bir dönemi simgelediğini ve kullanıcı deneyimini iyileştirmek için çalışmaya devam edeceklerini belirtti.

JAECOO 7, Türkiye'de İlk Kullanıcılarına Teslim Edildi: 17 Şehirde Satış Başladı!

Yeni Nesil Şehirli Seçkin Kullanıcılar İçin

JAECOO 7, markanın ‘Klasikten Gelen, Klasiğin Ötesine’ felsefesini yansıtan yeni nesil şehirli seçkin kullanıcılar için tasarlandı. Model, yedi sürüş moduna sahip ARDIS-Tüm Zeminlerde Akıllı Sürüş Sistemi ile kum, çamur ve dağ yolları gibi zorlu arazi koşullarında üstün sürüş performansı sunuyor.

JAECOO 7, Türkiye'de İlk Kullanıcılarına Teslim Edildi: 17 Şehirde Satış Başladı!

Akıllı Kabin: Lüks ve Konfor

JAECOO 7, akıllı kabini ile kullanıcılarına konforlu ve güvenli bir sürüş deneyimi sunuyor. W-Hud Sanal Gösterge Paneli, 540 derece Gelişmiş Görüş Sistemi, 21 farklı ADAS gelişmiş sürüş destek sistemi, 64 farklı renkte ritmik ortam aydınlatması, 8 hoparlörlü SONY surround ses sistemi, ısıtmalı ön ve arka koltuklar, 50 W kablosuz hızlı şarj ve sessiz iç mekan, üst düzey bir lüks deneyim sunuyor.

JAECOO 7, Türkiye'de İlk Kullanıcılarına Teslim Edildi: 17 Şehirde Satış Başladı!

JAECOO 7: Türkiye’de Geniş Bir Ağla

JAECOO, Türkiye’deki varlığını genişletmeye devam ediyor. İstanbul ve Ankara da dahil olmak üzere 17 büyükşehirde satış ve satış sonrası hizmetler için kapsamlı bir bayi ve servis ağı kurdu. JAECOO, kullanıcılarına off-road test sürüş etkinlikleri düzenliyor ve JAECOO CLUB ile kullanıcı odaklı bir marka deneyimi sunmayı hedefliyor. Marka, 2024 Küresel Kullanıcı Zirvesi’nde Türk kullanıcılarını küresel kullanıcılarla bir araya getirecek.

Türkiye’de, Türkiye İçin

JAECOO, ‘Türkiye’de, Türkiye için’ felsefesine bağlı kalarak Türk kullanıcıların off-road SUV’lara yönelik farklı gereksinimlerini karşılamak için yeni ürünler sunmaya devam edecek. Marka, Türk kullanıcılar için çok yönlü bir off-road ekosistemi oluşturmayı hedefliyor.

JAECOO 7, Türkiye’de ilk kullanıcılarına teslim edilmeye başlandı. JAECOO, ‘Klasikten Gelen, Klasiğin Ötesine’ felsefesiyle tasarlanmış bu model, yeni nesil şehirli seçkin kullanıcıların beklentilerini karşılayacak özelliklere sahip. 17 büyükşehirde satış ve satış sonrası hizmet ağıyla Türkiye pazarında büyümeye devam eden JAECOO, Türk kullanıcılar için daha fazla off-road SUV ürünü sunmayı hedefliyor.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir