USD34,20
EURO37,95
JPY0,238400
RUB0,365700
GBP45,61
EURO/USD1,11
BIST9.559,21
GR. ALTIN2.912,12
BTC63.912,23
  1. Haberler
  2. Kripto Para
  3. Justin Sun 537 Milyon Dolarlık EIGEN Coin Hamlesi ile Yatırımcıları Korkuttu!

Justin Sun 537 Milyon Dolarlık EIGEN Coin Hamlesi ile Yatırımcıları Korkuttu!

Justin Sun 537 Milyon Dolarlık EIGEN Coin Hamlesi ile Yatırımcıları Korkuttu!
Justin Sun 537 Milyon Dolarlık EIGEN Coin Hamlesi ile Yatırımcıları Korkuttu!
service

Kripto para dünyasının önde gelen isimlerinden Justin Sun, son yaptığı işlem ile yatırımcıları endişelendirdi. Sun, kendi kontrolündeki altı farklı cüzdan adresinden toplam 537 milyon adet EIGEN coin’i HTX borsasına aktardı. Bu işlemler, toplam yaklaşık 22.19 milyon dolar değerinde olup, coin’lerin mevcut piyasa fiyatıyla satılması durumunda Sun’ın önemli bir kazanç elde etmesi bekleniyor.

Justin Sun’ın EIGEN Hamlesi Ne Anlama Geliyor?

Sosyal medya platformu X’te ai_9684xtpa tarafından yapılan veri analizi, Sun’ın gerçekleştirdiği EigenLayer işlemlerini ortaya çıkardı. Bu ölçekte bir coin transferi, yatırımcıların dikkatini çekerken, kripto para piyasasında potansiyel bir satış baskısı yaratabileceği için endişelere yol açtı.

Justin Sun 537 Milyon Dolarlık EIGEN Coin Hamlesi ile Yatırımcıları Korkuttu!

Devam Eden Belirsizlik

Sun’ın HTX borsasına bu kadar yüksek miktarda EIGEN coin aktarması, coin’leri satmayı planladığına dair spekülasyonları artırdı. Ancak şu ana kadar transfer edilen coin’lerin borsada satılıp satılmadığı veya başka bir işlem için kullanılıp kullanılmadığı belirsizliğini koruyor.

Devam Eden Belirsizlik

Sun’ın kontrolündeki cüzdan adreslerinden yüksek miktarda EIGEN coin’in kripto para borsası HTX’e aktarılmış olması, büyük bir satış hazırlığı olarak yorumlandı. Diğer yandan uzmanlar ve piyasa gözlemcileri hala bu transferin tam amacını çözebilmiş değil. Borsaya transfer edilen coin’lerin borsada işlem göreceğine dair kesin bir bilgi olmamasına rağmen, bu gelişme yatırımcıları endişelendirmeye yetti.

537 Milyon Dolarlık EIGEN Coin Hamlesi

Sun’ın kripto para dünyasındaki geçmişi, cüzdan adreslerinin dikkatle takip edilmesine ve bu tür hamlelerin gündeme oturmasına neden oluyor. Bu kadar yüksek miktardaki coin’in borsaya transferi genellikle piyasada dalgalanmalara neden oluyor.

EIGEN Coin Fiyatında Yükseliş

Sun’ın kripto para dünyasında ses getiren transferlerine rağmen, güncel verilere göre EigenLayer’in ana ağ varlığı EIGEN coin son 24 saatte yüzde 7,75 yükselişle 4,01 dolardan işlem görüyor.

Justin Sun’ın 537 milyon adet EIGEN coin’i HTX borsasına aktarması, kripto para piyasasında önemli bir gelişme olarak kabul ediliyor. Bu transferin tam amacı hala belirsizliğini korurken, yatırımcılar gelişmeleri yakından takip ediyor. Sun’ın bu hamlesinin kripto para piyasasında nasıl bir etki yaratacağı ise zamanla ortaya çıkacak.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir