USD34,27
EURO37,10
JPY0,226000
RUB0,352800
GBP44,55
EURO/USD1,08
BIST8.853,72
GR. ALTIN3.013,08
BTC67.154,80
  1. Haberler
  2. Borsa
  3. Kapadokya Ultra-Trail®: Corendon Airlines 3.000 Sporcuyu Ağırlamaya Hazır

Kapadokya Ultra-Trail®: Corendon Airlines 3.000 Sporcuyu Ağırlamaya Hazır

Kapadokya Ultra-Trail®: Corendon Airlines 3.000 Sporcuyu Ağırlamaya Hazır
Kapadokya Ultra-Trail®: Corendon Airlines 3.000 Sporcuyu Ağırlamaya Hazır
service

Corendon Airlines, dünyaca ünlü Salomon Kapadokya Ultra-Trail®’e co-sponsorluğunu üçüncü yılında da sürdürüyor ve yarışa katılacak 3.000 sporcuyu ağırlamaya hazırlanıyor.

Kapadokya’nın Büyülü Parkurlarında Koşu Heyecanı

UNESCO Dünya Mirası listesinde yer alan Kapadokya’nın tepelerinde ve vadilerinde gerçekleşecek yarış, 119 kilometre, 63 kilometre ve 38 kilometre parkurları ile sporculara eşsiz bir deneyim sunacak. Peribacalarının çevresinde, tarihle iç içe koşma imkânı sunan organizasyona yerli-yabancı sporcuların katılması bekleniyor.

Kapadokya Ultra-Trail®: Corendon Airlines 3.000 Sporcuyu Ağırlamaya Hazır

Corendon Airlines, Sporculara Tam Destek Veriyor

Corendon Airlines, Hannover, Düsseldorf, Köln, Nürnberg ve Rotterdam destinasyonlarından Kayseri’ye direkt uçuşları ile organizasyona destek sağlıyor. Sporculara ev sahipliği yapacak bir istasyon kurarak ihtiyaçlarını karşılamak ve soluklanmalarını sağlamak için çalışıyorlar.

Corendon Airlines, Kapadokya Ultra-Trail®’e Özel Etkinlikler Düzenliyor

Corendon Airlines, yarış süresince EXPO Alanı’nda bir stand açacak ve bölge halkından pek çok kişiyi ve yüzlerce sporcuyu ağırlayacak. Ayrıca, yarış için özel bir balon hazırlayarak hem balonun yarışçılara eşlik etmesini hem de balona binen kişilerin yarışı gökyüzünden takip etmesini sağlayacak.

Team Corendon, Kapadokya Parkurunda Yarışacak

Dokuz yıl önce kurulan ve 60 Corendon Airlines çalışanının yer aldığı Team Corendon koşu ekibi de Kapadokya’nın parkurunda yarışacak. Dünya ve Avrupa’yı Türkiye bağlayan Corendon Airlines çalışanları, bu kez peribacalarının eteklerinde koşacaklar.

Corendon Airlines, Dereceye Giren Sporcuları Ödüllendirecek

Corendon Airlines, Kapadokya Ultra-Trail®’de dereceye giren sporcuları hediyelerle taçlandıracak. 119 km’de ilk 3’e giren kadın ve erkek sporcular, dilediği lokasyona çift yön uçak bileti, Corendon Playa Kemer’de 2 gece çift kişilik konaklama ve Grand Park Lara’da 2 gece çift kişilik konaklama imkanına sahip olacak.

Corendon Airlines, Kapadokya Ultra-Trail®’e verdiği destekle spor turizmine önemli katkılar sağlıyor ve organizasyona katılacak sporculara unutulmaz bir deneyim yaşatmayı hedefliyor.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir