Basketbol Süper Ligi’nin köklü ekiplerinden Karşıyaka’da bir ayrılık daha yaşandı. Sezon başında transfer edilen Daron Fatts Russell, yeşil-kırmızılı kulübe veda etti.
Menajerinden Jest
ABD’li guardın sözleşmesindeki buy-out bedelini, oyuncunun menajeri karşıladı. Bu hamle, Karşıyaka’nın kasasına önemli bir gelir sağladı.
Karşıyaka 110 Bin Dolar Kar Etti
Kulüp, maaş, menajerlik ve buy-out bedellerinden toplamda 110 bin dolar kar elde etti. Bu durum, Karşıyaka’nın finansal açıdan rahatlamasını sağladı.
Russell’ın Yeni Adresi Belli Değil
Bir süre önce Barcelona ile adı anılan Russell’ın henüz yeni bir takımla anlaşmadığı belirtildi. Oyuncunun geleceği merak konusu.
Ayrılan 6. Oyuncu Oldu
Daron Fatts Russell, Karşıyaka’da bu sezon takımdan ayrılan 6. oyuncu oldu. Daha önce McCollum, Boutsiele, Webb, Jefferson ve Kenan Sipahi de yeşil-kırmızılı kulübe veda etmişti.
Karşıyaka’da yaşanan bu ayrılık, taraftarları üzdü. Kulübün yeni sezon planlamasının nasıl şekilleneceği merakla bekleniyor.