USD34,23
EURO37,22
JPY0,230700
RUB0,362600
GBP44,94
EURO/USD1,09
BIST8.793,61
GR. ALTIN2.998,46
BTC68.325,53
  1. Haberler
  2. Gündem
  3. Kasko Yaptırmak İstemiyorsanız 5 Alternatif Yöntem

Kasko Yaptırmak İstemiyorsanız 5 Alternatif Yöntem

Kasko Yaptırmak İstemiyorsanız 5 Alternatif Yöntem
Kasko Yaptırmak İstemiyorsanız 5 Alternatif Yöntem
service

Kasko yaptırmak istemeyen sürücüler için alternatif yöntemler bulunuyor. Araç sigortası yaptırmak zorunlu olsa da kasko yaptırmak zorunlu değil. Kasko yaptırmak istemeyen sürücüler için bazı alternatifler mevcut. Bu alternatifler, kasko kadar kapsamlı olmasa da, araç sahibi için maliyet açısından daha uygun olabilir.

Kasko Yaptırmak İstemiyorsanız 5 Alternatif Yöntem

Kasko yaptırmak isteyen sürücüler için bazı alternatif yöntemler şunlardır:

Kasko Yaptırmak İstemiyorsanız 5 Alternatif Yöntem

Trafik Sigortası

Trafik sigortası, zorunlu bir sigorta türüdür. Bu sigorta, trafik kazaları sonucunda karşı tarafa verilen maddi ve bedeni zararları karşılar. Trafik sigortası, kasko kadar geniş bir kapsama sahip değildir.

İhtiyari Mali Mesuliyet Sigortası

İhtiyari mali mesuliyet sigortası, trafik sigortasının kapsamını genişleten bir sigorta türüdür. Bu sigorta, trafik kazaları sonucunda karşı tarafa verilen maddi ve bedeni zararları karşılar. Ayrıca, kazanın sürücüsü olarak size karşı açılan tazminat davalarında yasal masraflarınızı da karşılar.

Ferdi Kaza Sigortası

Ferdi kaza sigortası, trafik kazaları sonucunda sürücüye ve yolculara meydana gelen bedensel yaralanmaları karşılar. Bu sigorta, kaza sonucunda ölüm veya sakatlık durumlarında ödeme yapar.

Hırsızlık Sigortası

Hırsızlık sigortası, aracınızın hırsızlığa uğraması durumunda kaybınızı karşılar. Bu sigorta, aracınızın hırsızlığa uğraması sonucunda meydana gelen maddi kayıplarınızı karşılar.

Doğal Afet Sigortası

Doğal afet sigortası, sel, deprem veya fırtına gibi doğal afetler sonucunda aracınıza meydana gelen zararları karşılar. Bu sigorta, doğal afetler sonucunda meydana gelen maddi kayıplarınızı karşılar.

Kasko yaptırmak istemeyen sürücüler için alternatif yöntemler bulunmaktadır. Bu alternatifler, kasko kadar kapsamlı olmasa da, araç sahibi için maliyet açısından daha uygun olabilir. Hangi alternatif sizin için en uygunudur, sigorta şirketinizle görüşerek karar verebilirsiniz.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir