USD37,84
%0.04
EURO40,95
%-0.51
JPY0,002571
%0
RUB0,450200
%0.55
GBP48,91
%-0.53
EURO/USD1,08
%-0.35
BIST9.044,64
%-7.81
GR. ALTIN3.679,11
%-0.64
BTC83.959,95
%-0.15
  1. Haberler
  2. Ekonomi
  3. Kayserispor’a FIFA’dan 87 Milyon TL Şoku!

Kayserispor’a FIFA’dan 87 Milyon TL Şoku!

Kayserispor’a FIFA’dan 87 Milyon TL Şoku!
Kayserispor’a FIFA’dan 87 Milyon TL Şoku!

Bellona Kayserispor, FIFA’nın yeni borç güncellemesiyle 87 milyon TL ödeme yapmak zorunda kalabilir. İşte detaylar:

FIFA’dan Kayserispor’a Yeni Yaptırımlar

Kayserispor, FIFA’nın transfer tahtasını açmak için belirlediği borç miktarının güncellenmesiyle zorlu bir süreç yaşıyor. Daha önce 1.7 milyon olarak belirlenen borç, şu anda 2.1 milyon Euroya yükseldi. Bu güncelleme, kulübün sezon sonunda transfer yapabilmesini riske atıyor.Kayserispor'a FIFA'dan 87 Milyon TL Şoku!

Manzala Dosyası Borcu Nasıl Etkiledi?

Eski futbolcu Manzala ile yaşanan anlaşmazlık, Kayserispor’un borcunu artıran en önemli etkenlerden biri oldu. FIFA, bu durum nedeniyle kulübe 400 bin Euroluk ek bir yükümlülük getirdi ve toplam borç yaklaşık 87 milyon TL’ye çıktı.

Kulüp Başkanı Süreci Değerlendirdi

Kayserispor Kulüp Başkanı Nurettin Açıkalın, borcun ödenmesi gerektiğini vurgulayarak, sürecin uzamaması için hazırlıklara başladıklarını belirtti. Açıkalın, transfer tahtasını açmanın kulüp için büyük bir öncelik olduğunu ifade etti.

Kayserispor, FIFA’nın belirlediği 2.1 milyon Euroluk borcu ödeyerek transfer tahtasını açmayı hedefliyor. Ancak kulübün bu zorlu süreçte nasıl bir yol izleyeceği merak konusu.

Bu makaleyi beğendiyseniz, bizi sosyal medya hesaplarımızdan takip etmeyi unutmayın:

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir