Kervansaray Yatırım Holding A.Ş., Kamuyu Aydınlatma Platformu’na yaptığı açıklamada, bir gayrimenkul satış vaadi sözleşmesi nedeniyle devam eden dava sürecini detaylandırdı.
Geçmişte Yapılan Sözleşmeler Sorun Yarattı
Şirket, Danış Otelcilik ve Turizm Yatırımları A.Ş. ile iştiraki SİS Sayılgan Dokuma Boya İplik San. ve Tic. A.Ş. arasında imzalanan Gayrimenkul Satış Vaadi Sözleşmesi’nin hukuki süreç başlatmasına neden olduğunu belirtti.
İflas Yolu ile Adi Takip Başlatıldı
Kervansaray Yatırım Holding, eski yönetim tarafından 2016 yılında imzalanan Borç Kabul ve Teminat Sözleşmesi nedeniyle, sözleşmelere konu ödemelerin yapılmaması sonucu Danış Otelcilik tarafından şirket ve iştiraki aleyhine iflas yolu ile adi takip başlatıldığını açıkladı.
Kervansaray Yatırım Holding, hukuki süreçlerin takip edildiğini ve gelişmelerin yatırımcılarla paylaşılacağını belirtti.