USD34,26
EURO37,01
JPY0,226200
RUB0,353500
GBP44,50
EURO/USD1,08
BIST8.812,60
GR. ALTIN3.013,48
BTC67.268,36
  1. Haberler
  2. Borsa
  3. KOZUVA Şirketler Grubu’nda Yeni CHRO: Ahmet Hakan Arslan

KOZUVA Şirketler Grubu’nda Yeni CHRO: Ahmet Hakan Arslan

KOZUVA Şirketler Grubu'nda Yeni CHRO: Ahmet Hakan Arslan
KOZUVA Şirketler Grubu'nda Yeni CHRO: Ahmet Hakan Arslan
service

KOZUVA Şirketler Grubu, 1955 yılından bu yana ülke ekonomisine katkı sağlayan dinamik bir yapıda. Havalimanı işletmeciliği, eğitim, tekstil, turizm, inşaat ve bilişim teknolojileri gibi çeşitli sektörlerde faaliyet gösteren KOZUVA, kurumsal güçlenmesini sürdürüyor. Şirket, İnsan Kaynakları üst düzey yönetici pozisyonuna Ahmet Hakan Arslan’ı CHRO olarak atadı.

Ahmet Hakan Arslan KOZUVA’ya Katıldı

KOZUVA Şirketler Grubu’ndan yapılan açıklamada, Arslan’ın stratejik insan kaynakları yönetimini daha ileriye taşımak amacıyla ekibe liderlik ve organizasyonel gelişim alanlarındaki bilgisi ve deneyimiyle büyük katkı sağlayacağı belirtildi. Arslan’ın liderliğiyle, KOZUVA Şirketler Grubu’nun insan kaynakları alanında önemli ilerlemeler kaydetmeye devam edeceği ifade edildi.

KOZUVA Şirketler Grubu'nda Yeni CHRO: Ahmet Hakan Arslan

Ahmet Hakan Arslan Kimdir?

1975 doğumlu Arslan, 1999 yılında Uludağ Üniversitesi İşletme bölümünden mezun olmuş ve Maltepe Üniversitesi’nde yüksek lisansını tamamlamış; halen aynı üniversitede doktora sürecini yürütüyor. Kariyerine “Genel Yönetim Danışmanlığı” alanında başlamış olan Arslan, 2006 yılında HAVAŞ Yer Hizmetleri A.Ş.’de “İnsan Kaynakları” bölümünde Lean Six Sigma projesinde Black Belt olarak eğitim almış ve birçok iç projede koordinasyon görevini üstlenmiş.

KOZUVA Şirketler Grubu'nda Yeni CHRO: Ahmet Hakan Arslan

Geniş Deneyim ve Uzmanlık

Arslan, daha sonra TURKCELL grubuna bağlı şirketlerden Global Bilgi Çağrı Merkezi’nde “Stratejik Planlama ve Kurumsal Performans İzleme” takımında çalışmış, 2009 yılında İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı Yatırım Yapım ve İşletme A.Ş.’de Yönetim Geliştirme Müdürü olarak görevine başlamış ve 2010-2021 yılları arasında İnsan Kaynakları Direktörlüğü yapmış. Havacılık kariyerine 2021 yılında IGA Havalimanı İşletmesi A.Ş.’de “İnsan Kaynakları Direktörü” olarak devam etmiş, 2023 yılı sonunda “Yatırımcı İlişkilerinden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı” bir holdingde görev yapmış.

KOZUVA Şirketler Grubu’nun yeni CHRO’su Ahmet Hakan Arslan, geniş deneyimi ve uzmanlığı ile şirketin insan kaynakları yönetimini daha ileriye taşımayı hedefliyor. Arslan, KOZUVA’nın stratejik insan kaynakları yönetiminde önemli bir rol üstlenecek ve organizasyonel gelişim alanlarında yeni bir dönem başlatacak.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir