USD34,23
EURO37,29
JPY0,229500
RUB0,353000
GBP44,77
EURO/USD1,09
BIST8.860,30
GR. ALTIN2.928,86
BTC66.696,30
  1. Haberler
  2. Kripto Para
  3. Kripto Piyasası Soğudu mu? DeFi ve Token Yatırımları İçin 5 Öneri

Kripto Piyasası Soğudu mu? DeFi ve Token Yatırımları İçin 5 Öneri

Kripto Piyasası Soğudu mu? DeFi ve Token Yatırımları İçin 5 Öneri
Kripto Piyasası Soğudu mu? DeFi ve Token Yatırımları İçin 5 Öneri
service

Kripto para piyasası ivme kaybederken DeFi projeleri ve token’ler yatırımcılara yeni fırsatlar sunuyor. Geleneksel piyasalar, ABD Tüketici Fiyat Endeksi verilerine dair beklentilerden etkilenen bir duraklama yaşarken, Merkezi olmayan finans (DeFi) ekosistemi istikrarlı bir şekilde büyümeye devam ediyor.

En Güçlü DeFi Projeleri

Toplam Kilitli Değer (TVL) açısından en büyük hacme sahip altcoin Ethereum. Yaklaşık yüzde 50’lik değeri ile Web3 lideri konumunda olan Ethereum’da altyapı sorunları yatırımcılar ve geliştiriciler tarafından ele alınıyor. DeFi sisteminin büyümesiyle birlikte Solana (SOL), Cardano (ADA) ve Avalanche (AVAX) da kendi DeFi ekosistemlerini değerli protokollerle genişletiyor.

Kripto Piyasası Soğudu mu? DeFi ve Token Yatırımları İçin 5 Öneri

Ethereum: DeFi Sisteminin Kalbi

Ethereum’un yerel token’i Ether, önde gelen DeFi sisteminin büyümesiyle birlikte değerini artırıyor. Bu katman-1 blok zincirleri kendi yerel tokenları için güçlü bir ivme gösteriyor. SOL, ADA ve AVAX, ekosistemlerini gaz ücretleri ve staking talebi yoluyla besliyor ve bu da fiyat performanslarına yansıyor.

Kripto Piyasası Soğudu mu? DeFi ve Token Yatırımları İçin 5 Öneri

Solana: Hızla Büyüyen Bir Ekosistem

Son zamanlarda beşinci büyük DeFi projesi olan Solana, 1 milyar dolara yakın TVL ile dikkat çekiyor. Defillama verilerine göre, 873,13 milyon dolarlık TVL’si ile SOL, büyüyen ekosistemiyle merkezi olmayan finans spekülatörleri için ilginç bir yatırım aracı haline geliyor.

Avalanche: Hızlı Büyüyen Potansiyele Sahip Bir Proje

Solana ve Ethereum’un hemen ardından gelen Avalanche, kripto para yatırımcıları için umut verici geliştirmelerle büyüyor. Toplam kilitli değere göre altıncı sırada yer alan AVAX, istikrarlı bir şekilde büyüyen DeFi ekosistemi ile dikkat çekiyor.

Yeni Token Projeleri: Ön Satış Fırsatları

Potansiyel büyümeye sahip DeFi projeleri ve ön satışlarla yatırımcıya sunulan token’ler de iyi bir yatırım aracı olarak karşımıza çıkıyor. Bitcoin ETF haberleri üzerine kurulu Bitcoin ETF Token ve BTC madenciliği üzerine kurulu Bitcoin Minetrix bunlardan yalnızca ikisi.

Bitcoin ETF Token: Bitcoin ETF’leri Üzerine Odaklanan Bir Proje

Ethereum blok zinciri üzerine inşa edilen Bitcoin ETF Token, Bitcoin ETF’lerine dair haber akışı sağlayan bir ERC-20 token’i. Ön satışlarda BTCETF belirteci ile alıcıya ulaşan token, Bitcoin ETF’leri onaylandıkça ödül verecek.

Bitcoin Minetrix: Merkezi Olmayan BTC Madenciliği Platformu

BTC madenciliği ile yakından ilişkili olan Bitcoin Minetrix (BTCMTX), sıradan insanların minimum teknik bilgiyle merkezi olmayan BTC madenciliğine katılmasına olanak sağlayan bulut madenciliği platformu. Kolay ve güvenli bir tercih olarak yatırımcıların ilgisini çekiyor.

Kripto para piyasası ivme kaybederken, DeFi projeleri ve token’ler yatırımcılara yeni fırsatlar sunuyor. Uygun risk yönetimi ile bu projeler, potansiyel kazançlar sağlama fırsatı sunabilir.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir