USD34,11
EURO38,11
JPY0,237900
RUB0,368300
GBP45,39
EURO/USD1,12
BIST9.930,09
GR. ALTIN2.864,08
BTC62.731,75
  1. Haberler
  2. Borsa
  3. Kuveyt Türk, İK’da 6 Altın Ödülle Zirvede: Brandon Hall Group’tan Büyük Başarı

Kuveyt Türk, İK’da 6 Altın Ödülle Zirvede: Brandon Hall Group’tan Büyük Başarı

Kuveyt Türk, İK'da 6 Altın Ödülle Zirvede: Brandon Hall Group'tan Büyük Başarı
Kuveyt Türk, İK'da 6 Altın Ödülle Zirvede: Brandon Hall Group'tan Büyük Başarı
service

Yenilikçi insan kaynakları uygulamalarıyla bilinen Kuveyt Türk, global arenada başarısını bir kez daha kanıtladı. Dünyanın saygın danışmanlık kuruluşlarından Brandon Hall Group tarafından düzenlenen HCM Excellence Awards 2024’te, 6 altın ödül kazanan Kuveyt Türk, İK alanındaki başarısını taçlandırdı.

İnsan Kaynaklarında 6 Altın Ödül

Altı yıl üst üste Türkiye’nin En İyi İşvereni seçilen Kuveyt Türk, insan kaynakları alanında uluslararası alanda ödüller kazanmaya devam ediyor. Brandon Hall Group tarafından düzenlenen HCM Excellence Awards’ta, Kuveyt Türk, 6 farklı kategoride altın ödül kazandı. Bu ödüller, Kuveyt Türk’ün insan kaynakları alanında öncü bir kurum olduğunu gösteriyor.

Kuveyt Türk, İK'da 6 Altın Ödülle Zirvede: Brandon Hall Group'tan Büyük Başarı

Kuveyt Türk’ün Başarıları

Kuveyt Türk, “Stajyerlerin En İyi Şekilde Seçilmesi ve İşe Alınması”, “En İyi Yetenek Kazanımı Süreci”, “En İyi Kurumsal Kültür Dönüşümü”, “En İyi Yan Haklar, Sağlık ve Refah Programı”, “Harmanlanmış Öğrenme Programının En İyi Kullanımı” ve “En İyi Kurumsal Eğitim Üniversitesi” kategorilerinde altın ödüller kazandı. Bu ödüller, Kuveyt Türk’ün insan kaynakları alanındaki çalışmalarının uluslararası alanda da takdir edildiğini gösteriyor.

‘Önce İnsan – Önce Çalışan’ Felsefesi

Kuveyt Türk Strateji ve İK’dan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Aslan Demir, “Brandon Hall Group’un HCM Excellence Awards ödüllerini kazanmış olmaktan dolayı çalışanlarımız adına büyük mutluluk duyuyoruz.” dedi. Demir, “Her zaman ‘önce insan – önce çalışan’ anlayışıyla hareket eden bir katılım finans kuruluşu olduk. Teknolojinin sağladığı tüm imkânları değerlendirerek çalışanlarımızı eğitim, gelişim ve kariyer noktasında destekliyoruz.” diye ekledi.

Kuveyt Türk’ün insan kaynakları uygulamalarına verilen 6 altın ödül, şirketin İK alanında gösterdiği başarının bir kanıtı. ‘Önce insan – önce çalışan’ anlayışıyla hareket eden Kuveyt Türk, gelecekte de çalışanlarını desteklemek ve insan kaynakları alanında yenilikçi uygulamalar geliştirmeye devam edecek.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir