USD34,27
EURO37,50
JPY0,231300
RUB0,357500
GBP44,96
EURO/USD1,09
BIST8.876,22
GR. ALTIN2.926,15
BTC62.751,76
  1. Haberler
  2. Kripto Para
  3. LayerAI (LAI) Fiyatı %50 Artış Potansiyeliyle Yükseliyor: Yapay Zeka Coin Tahtada Fırlayabilir mi?

LayerAI (LAI) Fiyatı %50 Artış Potansiyeliyle Yükseliyor: Yapay Zeka Coin Tahtada Fırlayabilir mi?

LayerAI (LAI) Fiyatı Artış Potansiyeliyle Yükseliyor: Yapay Zeka Coin Tahtada Fırlayabilir mi?
LayerAI (LAI) Fiyatı %50 Artış Potansiyeliyle Yükseliyor: Yapay Zeka Coin Tahtada Fırlayabilir mi?
service

Yapay zeka odaklı LayerAI (LAI) fiyatı, son günlerde önemli bir yükseliş sinyali vererek kritik bir direnç seviyesini aştı. Uzmanlar, önümüzdeki günlerde yaklaşık %50 artış bekliyor. Peki LayerAI nedir ve bu yükselişin arkasındaki nedenler neler?

LayerAI Nedir?

LayerAI, kullanıcıların verilerinden gelir elde etmelerini sağlayan bir ZK Layer-2 blok zinciridir. Blockchain ve yapay zeka (AI) teknolojilerini birleştiren LayerAI, trilyonlarca dolar değerindeki veri ve yapay zeka pazarını merkezsizleştirmeyi hedefliyor. Şu anda 2 milyondan fazla kullanıcısı olan bir uygulaması mevcut. Müzik, oyun, flört, seyahat gibi alanlarda gelişmeler kaydediyor ve LayerAI ekosistemine katılarak yeni veri gelir kaynaklarını açığa çıkarıyor.

LayerAI (LAI) Fiyatı Artış Potansiyeliyle Yükseliyor: Yapay Zeka Coin Tahtada Fırlayabilir mi?

LayerAI (LAI) Fiyat Analizi

LayerAI (LAI) fiyatı, kritik destek seviyesi olan 0.008 dolara geri döndü ve bu seviyeyi 17 Kasım’da onayladı. Bu, önceki olayın sadece bir sapma olduğunu gösterir ve genellikle güçlü yukarı yönlü hareketlerle takip edilir. LAI fiyatı o zamandan beri yükseldi ve 6 Haziran 2023’ten beri fiyat için destek ve direnç seviyesi olan 0.016 dolardaki önemli yatay direnç bölgesini aştı. Kırılma, önemli ticaret hacmi eşliğinde boğa yutma mumu ile gerçekleştiği için geçerli kabul edilir. Günlük RSI, ayı uyumsuzluğu çizgisini aşarak 50’nin üzerinde bulunuyor. Bu da olası daha fazla yukarı hareket için destek sağlıyor.

LayerAI Fiyat Tahmini

LAI fiyatının mevcut seviyeden %44,17 artışla 0.025 dolara kadar yükselmeye devam etme olasılığı yüksektir. En olası senaryo, LAI fiyatının %44,17’lik bir artışla 0.025 dolara kadar çıkacağını öngörüyor. Bu boğa görünümü, LAI fiyatının günlük zaman çerçevesinde 0.016 dolar seviyesinin altına düşmesi durumunda geçersiz hale gelebilir.

LayerAI (LAI) fiyatı, son günlerde önemli bir yükseliş sinyali vererek kritik bir direnç seviyesini aştı. Uzmanlar, önümüzdeki günlerde yaklaşık %50 artış bekliyor. Yapay zeka ve blockchain teknolojilerini birleştiren LayerAI, bu alanda büyük bir potansiyele sahip görünüyor.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir