USD34,27
EURO37,10
JPY0,226000
RUB0,352800
GBP44,55
EURO/USD1,08
BIST8.853,72
GR. ALTIN3.013,08
BTC67.154,80
  1. Haberler
  2. Borsa
  3. LCW.COM Yaz Satışlarında %62’lik Artışla Başarıya Koştu

LCW.COM Yaz Satışlarında %62’lik Artışla Başarıya Koştu

LCW.COM Yaz Satışlarında 'lik Artışla Başarıya Koştu
LCW.COM Yaz Satışlarında %62'lik Artışla Başarıya Koştu
service

LCW.COM, yaz dönemi satışlarında geçen yıla kıyasla adette %62’lik bir artış yakalayarak, Türkiye’nin dijital alışveriş sahnesinde hızla büyümeye devam ediyor. Moda dikeyinde bir pazaryerine dönüşen LCW.COM, geniş ürün yelpazesi ve kullanışlı arayüzüyle müşterilere keyifli bir alışveriş deneyimi sunuyor.

LCW.COM’da Yaz Satışları Patladı

LCW.COM, yaz aylarında 16 milyonu aşkın üyeye ulaşarak, 275’ten fazla satıcı ve 590 markanın ürünlerini müşterilerine sunuyor. Bu dönemde, site ziyaretçilerinin %2,5’inden fazlası alışverişe dönüştürülerek, platformun başarısı gözler önüne seriliyor. Platformda en çok talep gören ürünler arasında ayakkabı, ev yaşam ürünleri ve kadın kategorisindeki ürünler yer alıyor.

LCW.COM Yaz Satışlarında 'lik Artışla Başarıya Koştu

Yazın En Çok Tercih Edilen Ürünler

Yaz aylarında, LCW.COM’da giyim kategorisinde iç çamaşırı, spor ayakkabı, şort ve elbiseler en çok tercih edilen ürünler arasında yer aldı. Giyim dışında, kettle gibi ev yaşam ürünleri de yoğun ilgi gördü. LCW.COM, müşterilerine sunduğu geniş ürün çeşitliliği ve avantajlı kampanyalarla, modadan ev yaşamına kadar birçok alanda tercih edilen bir platform olmayı başardı.

LCW.COM Yaz Satışlarında 'lik Artışla Başarıya Koştu

LCW.COM’un Başarı Hikayesi

LC Waikiki E-Ticaret Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Üyesi Ömer Barbaros Yiş, “2021 yılında aldığımız pazaryerlerinden çıkma kararımız sonrasında altyapı yatırımlarına, müşteri deneyimini iyileştirmeye ve güvenilir satıcı ilişkilerine odaklandık. LCW.COM’un tamamen bir pazaryerine dönüşmesinin üzerinden 3 ay geçmesine rağmen adette %62’lik bir artışla başarı grafiğinde yükselişimizi sürdürüyoruz. ” dedi.

LCW.COM, moda dikeyindeki ürün çeşitliliğini artırarak, müşteri memnuniyetini, teknolojiyi ve dijitalleşmeyi ön planda tutarak, güvenli alışveriş keyfini sürdürülebilir şekilde sağlamaya devam etmeyi hedefliyor.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir