USD34,27
EURO37,07
JPY0,226300
RUB0,357700
GBP44,37
EURO/USD1,08
BIST8.714,69
GR. ALTIN3.003,22
BTC67.382,64
  1. Haberler
  2. Borsa
  3. Lenzing AG’de Yeni CEO: Rohit Aggarwal Göreve Başlıyor

Lenzing AG’de Yeni CEO: Rohit Aggarwal Göreve Başlıyor

Lenzing AG'de Yeni CEO: Rohit Aggarwal Göreve Başlıyor
Lenzing AG'de Yeni CEO: Rohit Aggarwal Göreve Başlıyor
service

Tekstil ve non-woven sektörünün önde gelen rejenere selüloz elyaf tedarikçisi Lenzing Grubu, Yönetim Kurulu’nda önemli bir değişikliğe gidiyor. 1 Eylül 2024 tarihinden itibaren Rohit Aggarwal, Lenzing AG’nin yeni CEO’su olarak görevine başlayacak.

Lenzing’in Yeni CEO’su Rohit Aggarwal

Stratejik bir iş ekonomisti ve küresel bir lider olan Rohit Aggarwal, Avrupa, ABD ve Asya’da tekstil ve kimya sektöründe onlarca yıllık deneyime sahip. Aggarwal, uluslararası pazarların stratejik gelişimi ve etkin üst yönetim ekiplerinin kurulması konusunda uzman.

Lenzing AG'de Yeni CEO: Rohit Aggarwal Göreve Başlıyor

Lenzing’in Yeni CEO’su Rohit Aggarwal

Aggarwal ayrıca küresel tekstil, non-woven ve elyaf pazarlarında kapsamlı deneyimi sayesinde, Lenzing’in ana faaliyetlerine hem kapsam hem de coğrafya bağlamında da hâkim. Lenzing Denetim Kurulu Başkanı Cord Prinzhorn, Aggarwal’ın iddialı görevlerin üstesinden gelecek becerilere sahip olduğuna inanıyor.

Stephan Sielaff’ın Veda Mesajı

Mevcut CEO Stephan Sielaff, ağustos sonunda görevinden ayrılacak. Sielaff, zorlu bir pazar ortamında, ekibin yoğun gayretleri sayesinde daha iyi bir Lenzing yarattıklarını belirtiyor. Sielaff, Lenzing yolculuğunda ona eşlik eden herkese teşekkür ediyor ve olağanüstü bir geleceğin temelini attıklarına inanıyor.

Yeni CEO Rohit Aggarwal, Stephan Sielaff’a geçiş döneminde gösterdiği özen ve dikkatten dolayı teşekkür ediyor. Aggarwal, Lenzing ekibiyle yakından çalışmayı dört gözle bekliyor ve sürdürülebilir tekstil sektöründe lider bir oyuncu olan şirketi başarılı bir geleceğe taşımayı hedefliyor. Ancak piyasaların zorlu olmaya devam edeceği gerçeğini göz önünde bulundurarak, Lenzing’in bu zorlukların üstesinden gelmesi için gerekli tüm gayreti göstermeye devam etmesi gerektiğini vurguluyor.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir