USD34,07
EURO38,04
JPY0,240000
RUB0,369800
GBP45,34
EURO/USD1,12
BIST9.975,61
GR. ALTIN2.834,00
BTC62.892,58
  1. Haberler
  2. Borsa
  3. Lenzing’in Yeni CEO’su: 1 Eylül’de Rohit Aggarwal Göreve Başlıyor

Lenzing’in Yeni CEO’su: 1 Eylül’de Rohit Aggarwal Göreve Başlıyor

Lenzing'in Yeni CEO'su: 1 Eylül'de Rohit Aggarwal Göreve Başlıyor
Lenzing'in Yeni CEO'su: 1 Eylül'de Rohit Aggarwal Göreve Başlıyor
service

Tekstil ve non-woven sektörünün önde gelen rejenere selüloz elyaf tedarikçisi Lenzing Grubu, Yönetim Kurulu’nda önemli bir değişikliğe gidiyor. 1 Eylül 2024 tarihinden itibaren Rohit Aggarwal, Lenzing’in yeni CEO’su olarak göreve başlayacak.

Stephan Sielaff’ın Görevi Devretmesi

Mevcut CEO Stephan Sielaff, Denetim Kurulu ile vardığı anlaşma sonucunda ağustos sonunda görevinden ayrılacak. Sielaff, zorlu bir dönemde Lenzing’in birçok zorluğun üstesinden gelmesine yardımcı olduğunu ve şirket için önemli iyileştirmeler sağladığını belirtti.

Lenzing'in Yeni CEO'su: 1 Eylül'de Rohit Aggarwal Göreve Başlıyor

Yeni CEO Rohit Aggarwal’ın Deneyimi

Yeni CEO Rohit Aggarwal, Avrupa, ABD ve Asya’da tekstil ve kimya sektörlerinde onlarca yıllık deneyime sahip stratejik bir iş ekonomisti ve küresel bir lider. Aggarwal, uluslararası pazarların stratejik gelişimi ve etkin üst yönetim ekiplerinin kurulması konusunda uzman. Küresel tekstil, non-woven ve elyaf pazarlarında kapsamlı deneyimi sayesinde, Lenzing’in ana faaliyetlerine hem kapsam hem de coğrafya bağlamında da hâkim.

Lenzing'in Yeni CEO'su: 1 Eylül'de Rohit Aggarwal Göreve Başlıyor

Lenzing’in Geleceği

Lenzing Denetim Kurulu Başkanı Cord Prinzhorn, Aggarwal’ın kendisini bekleyen iddialı görevlerin üstesinden gelecek becerilere sahip olduğuna inandığını söyledi. Yeni CEO Aggarwal ise, Lenzing ekibiyle yakından çalışmayı dört gözle beklediğini ve sürdürülebilir tekstil sektöründe lider bir oyuncu olan şirketi başarılı bir geleceğe taşıyacaklarını belirtti.

Lenzing’in yeni CEO’su Rohit Aggarwal, 1 Eylül 2024’te göreve başlayacak. Aggarwal, deneyimi ve uzmanlığı ile Lenzing’in sürdürülebilir tekstil sektöründe liderliğini daha da güçlendirmeyi hedefliyor.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir