USD34,09
EURO38,10
JPY0,240900
RUB0,370000
GBP45,37
EURO/USD1,12
BIST9.975,61
GR. ALTIN2.842,39
BTC63.372,04
  1. Haberler
  2. Borsa
  3. Lilly İlaç, Türkiye’de En İyi 10 İşveren Arasına Girdi!

Lilly İlaç, Türkiye’de En İyi 10 İşveren Arasına Girdi!

Lilly İlaç, Türkiye'de En İyi 10 İşveren Arasına Girdi!
Lilly İlaç, Türkiye'de En İyi 10 İşveren Arasına Girdi!
service

Tüm dünyadaki insanların yaşamlarını iyileştirmek için ilaçlar yaratan Lilly İlaç, Great Place to Work® Türkiye tarafından açıklanan En İyi İşverenler™ Sağlık Hizmetleri & Farma 2024 listesinde yer aldı.

Lilly Türkiye’nin Başarısı


Lilly Türkiye ekibi olarak ilaç sektöründe değer yaratmaya devam ediyoruz. Peş peşe aldığımız en iyi işveren ve sosyal sorumluluk ödüllerimizin ardından Great Place to Work® Türkiye tarafından sağlık ve ilaç sektöründe en iyi işverenlerden biri olarak açıklanmaktan dolayı gurur ve mutluluk duyuyoruz.
Lilly İlaç, Türkiye'de En İyi 10 İşveren Arasına Girdi!

Lilly Türkiye: En İyi İşveren


Lilly’de başarılarımızın kaynağının çalışanlarımız olduğuna; sürdürülebilir olmayı, mutlu ve bağlı çalışanlara sahip olarak gerçekleştireceğimize inanıyoruz. Bu anlayışla yaşadığımız topluma hizmet etmeye ve sektörümüzde de değer yaratmaya devam edeceğiz.

Yenilikçilik ve Değerler


Lilly Türkiye olarak, yenilikçiliği iş yapış şeklimizin merkezine yerleştiriyoruz. Sürekli olarak değişen, gelişen ve kendini yenileyen bir yapıya sahibiz. Bu yaklaşımımız hem iş modelimizde hem de uygulamalarımızda güçlü bir şekilde kendini gösteriyor. En İyi İşverenler™ Sağlık Hizmetleri & Farma 2024 listesinde yer almak, bize yaptığımız her şeyde kılavuzluk eden dürüstlük, mükemmellik ve insana saygı değerlerimizin bir yansımasıdır.

Geleceğe Yönelik Hedefler


148 yıllık güçlü mirasımızla, bir sonraki büyük keşif için çalışmaya ve tüm dünyadaki insanların yaşamlarını iyileştirmek için daha fazla yol açmaya devam ediyoruz.

Lilly İlaç, Türkiye’deki sağlık ve ilaç sektöründe en iyi işverenler arasında yer alarak çalışanlarına verdiği değeri ve yenilikçiliğe olan bağlılığını bir kez daha gösterdi.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir