USD34,27
EURO37,07
JPY0,226300
RUB0,357700
GBP44,37
EURO/USD1,08
BIST8.714,69
GR. ALTIN3.003,22
BTC67.382,64
  1. Haberler
  2. Borsa
  3. MediaMarkt, 1.5 Milyon TL’lik Bağış Kampanyası ile TEGV’e Destek Oluyor!

MediaMarkt, 1.5 Milyon TL’lik Bağış Kampanyası ile TEGV’e Destek Oluyor!

MediaMarkt, 1.5 Milyon TL'lik Bağış Kampanyası ile TEGV'e Destek Oluyor!
MediaMarkt, 1.5 Milyon TL'lik Bağış Kampanyası ile TEGV'e Destek Oluyor!
service

MediaMarkt, 9-16 Eylül tarihleri arasında düzenlediği bir kampanya ile Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı (TEGV) için önemli bir bağışta bulunuyor. MediaMarkt CLUB üyesi her dizüstü bilgisayar satın alan müşteri için 200 TL’lik bağış yapan şirket, eğitime destek vererek çocukların geleceğine yatırım yapıyor.

Her Dizüstü Bilgisayar, Bir Çocuğun Geleceği İçin Bir Adım

Okulların açılmasıyla birlikte öğrencilerin ve ailelerin teknoloji ihtiyaçları artarken, MediaMarkt bu ihtiyacı karşılamak ve aynı zamanda eğitime destek olmak amacıyla önemli bir adım attı. Kampanya süresince MediaMarkt mağazalarından ya da mediamarkt.com.tr’den satın alınan her dizüstü bilgisayar için TEGV’e 200 TL’lik bağış yapılacak. Böylece, öğrenciler ve aileler teknoloji ihtiyaçlarını karşılayarak eğitimlerine devam ederken, MediaMarkt da bu bağışlarla çocukların geleceğine katkı sağlıyor.

MediaMarkt, 1.5 Milyon TL'lik Bağış Kampanyası ile TEGV'e Destek Oluyor!

‘Eğitimle Daha İyiye’ Projesi: 3 Binden Fazla Çocuğa Ulaşan Bir Misyon

MediaMarkt, TEGV ile yaptığı iş birliğiyle sadece bu kampanya ile sınırlı kalmıyor. 2023 yılının Ekim ayında başlatılan ‘Eğitimle Daha İyiye’ projesi, depremden etkilenen bölgelere sürdürülebilir bir destek sağlıyor. Proje kapsamında Ateşböceği Eğitim Tırları ile bugüne kadar 3 binden fazla çocuğa ulaşıldı ve bu sayının birinci yıl sonunda 6 bine ulaşması hedefleniyor. 4 yıl sürecek olan projenin sonunda ise en az 24 bin çocuğa ulaşılması amaçlanıyor.

MediaMarkt, 1.5 Milyon TL'lik Bağış Kampanyası ile TEGV'e Destek Oluyor!

MediaMarkt, bu bağış kampanyası ile eğitime olan desteğini bir kez daha göstermiş oldu. Her dizüstü bilgisayar satın alan müşterinin 200 TL’lik bağış ile TEGV’e destek olmasını hedefleyen MediaMarkt, çocukların eğitimine ve geleceğine yapılan bu yatırımı öncelikli olarak görüyor.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir