USD34,08
EURO38,09
JPY0,240300
RUB0,369800
GBP45,35
EURO/USD1,12
BIST9.975,61
GR. ALTIN2.841,59
BTC63.701,94
  1. Haberler
  2. Borsa
  3. MediaMarkt Türkiye’de 100. Mağazasını Açtı: Antalya’da Teknoloji Deneyimi Başlıyor

MediaMarkt Türkiye’de 100. Mağazasını Açtı: Antalya’da Teknoloji Deneyimi Başlıyor

MediaMarkt Türkiye'de 100. Mağazasını Açtı: Antalya'da Teknoloji Deneyimi Başlıyor
MediaMarkt Türkiye'de 100. Mağazasını Açtı: Antalya'da Teknoloji Deneyimi Başlıyor
service

MediaMarkt, Türkiye pazarında büyümeye devam ediyor ve 2024 yılında mağaza yatırımlarını artırarak Antalya’nın Manavgat ilçesinde 100. mağazasını açtı. Bu açılışla birlikte MediaMarkt, Türkiye’deki mağaza alanını 250 bin metrekarenin üzerine çıkardı.

100. Mağaza Antalya’da Kapılarını Açtı

2007 yılında Türkiye’deki ilk mağazasını Ümraniye’de açan MediaMarkt, 100. mağazasını Antalya’nın Manavgat ilçesinde hizmete açtı. 1687 metrekare net satış alanına sahip mağaza, tüketicilerin teknolojiyi deneyimleyebileceği, keşfedebileceği ve öğrenebileceği ‘Look and Feel’ konseptinde tasarlandı. Mağazada 33 kişi istihdam ediliyor.

MediaMarkt Türkiye'de 100. Mağazasını Açtı: Antalya'da Teknoloji Deneyimi Başlıyor

MediaMarkt Türkiye Büyümeye Devam Ediyor

MediaMarktSaturn CEO’su Dr. Karsten Wildberger, Türkiye’nin dinamik bir pazar olduğunu ve MediaMarkt’ın burada büyümeye devam edeceğini belirtti. Wildberger, MediaMarkt Türkiye ekibine teşekkür ederek, yerel istihdama katkı sağlamaya devam edeceklerini vurguladı.

MediaMarkt Türkiye'de 100. Mağazasını Açtı: Antalya'da Teknoloji Deneyimi Başlıyor

MediaMarkt Türkiye’nin Hedefleri

MediaMarkt Türkiye CEO’su Hulusi Acar, 2023 yılında Almanya’dan sonra en büyük mağaza satış hacmine sahip ülke olduklarını belirtti. Acar, yıl sonuna kadar en az 2 mağaza daha açmayı ve çalışan sayısını 4 bine çıkarmayı planladıklarını söyledi. MediaMarkt, Türkiye’de kazandığını Türkiye’ye yatırarak büyümeye devam edecek.

İnovasyon ve Teknoloji Odaklı Hizmetler

Hulusi Acar, inovasyonun MediaMarkt’ın DNA’sında olduğunu vurguladı. MediaMarkt, müşteri odaklı bakış açısıyla inovasyona odaklanıyor ve teknoloji çözümleri sunuyor. Web sitesi, uygulama ve sadakat programı MediaMarkt Club’ı yenileyerek daha hızlı ve kullanıcı dostu hale getirdiler.

Artı Hizmetlerde Büyük İvme

MediaMarkt, inovasyonlarını sadece teknolojiyle sınırlamıyor. Telefon kiralama hizmeti ve yenilenmiş cihaz hizmeti gibi artı hizmetlerde de büyük ivme kaydetti.

MediaMarkt, son teknoloji ürünü geniş ürün yelpazesini tüketicilerle buluşturmaya devam ediyor. Manavgat’taki yeni mağaza ile MediaMarkt’ın Türkiye’deki mağaza sayısı 100’e ulaştı.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir