USD34,10
EURO38,09
JPY0,238400
RUB0,369600
GBP45,59
EURO/USD1,12
BIST9.900,25
GR. ALTIN2.875,16
BTC62.927,85
  1. Haberler
  2. Borsa
  3. Miele Türkiye: %100 Çalışan Memnuniyetiyle ‘Türkiye’nin En Mutlu İş Yeri’

Miele Türkiye: %100 Çalışan Memnuniyetiyle ‘Türkiye’nin En Mutlu İş Yeri’

Miele Türkiye: 0 Çalışan Memnuniyetiyle 'Türkiye'nin En Mutlu İş Yeri'
Miele Türkiye: %100 Çalışan Memnuniyetiyle 'Türkiye'nin En Mutlu İş Yeri'
service

125 yıldır ‘Daima Daha İyiye!’ mottosuyla çalışan ve üreten beyaz eşya ve ankastre ürünlerinin dünyaca ünlü Alman markası Miele, Türkiye ofisinde de çalışanlarının başarılı olacağı bir ortam yaratmak adına birçok önemli projeye imza atıyor. Happy Place to Work’ün düzenlediği Wellbeing Index Çalışan Deneyimi anketi sonuçlarına göre Miele Türkiye, “Türkiye’nin En Mutlu İş Yeri” seçildi.

Miele Türkiye’nin Başarı Hikayesi


Miele Türkiye, 110 çalışanın katıldığı Wellbeing Index Çalışan Deneyimi anketi sonuçlarında Olağanüstü Çalışan Deneyimi Sertifika ve ödülünü almaya hak kazandı. Bu başarı, çalışanların iş deneyimlerinin ‘başarı’, ‘gurur’ ve ‘güven’ boyutlarında yüksek memnuniyet gösterdiğini ortaya koyuyor.
Miele Türkiye: 0 Çalışan Memnuniyetiyle 'Türkiye'nin En Mutlu İş Yeri'

Çalışan Odaklı Kültür: Miele’nin Gücü


Miele’nin en önemli odak noktası güçlü kurum kültürü. ‘Fikirler Hiyerarşinin Üzerinde’ yaklaşımı ile çalışanların fikirlerinin kurumun en önemli değerleri olduğunu vurguluyor. Görevi ve unvanında ayırım yapmaksızın herkese Miele vizyonuna katkıda bulunma fırsatı sunuyor.
Miele Türkiye: 0 Çalışan Memnuniyetiyle 'Türkiye'nin En Mutlu İş Yeri'

Çalışan Gelişimi İçin Yatırımlar


Çalışanlarını güçlendirmek için gelişim fırsatları sunan Miele, ‘Act4Growth’ (Gelişim için Harekete Geç) isimli performans yönetimi programı ile kişisel gelişim hedeflerine uygun gelişim planları hazırlıyor, eğitimler ve ihtiyaca yönelik programlar tasarlıyor.
Miele Türkiye: 0 Çalışan Memnuniyetiyle 'Türkiye'nin En Mutlu İş Yeri'

‘Miele Stars’ Programı ile Ödüllendirme


Miele kültürünü temsil eden, girişimlerde bulunan, yeni işler üreten, insiyatif alan ve projelere liderlik eden çalışanları, ‘Miele Stars’ programı ile ödüllendirerek çalışanların organizasyonla olan etkileşimini ve deneyimini güçlendiriyor.

Miele Türkiye, %100 çalışan memnuniyetiyle ‘Türkiye’nin En Mutlu İş Yeri’ seçilerek, çalışan odaklı kültürünün ve başarılı insan kaynakları stratejilerinin somut bir kanıtını sunuyor. Çalışanlarına sunduğu gelişim fırsatları, ödüllendirme programları ve güçlü kurum kültürü ile Miele Türkiye, iş dünyasında örnek bir model olarak öne çıkıyor.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir