USD34,11
EURO38,13
JPY0,238000
RUB0,369500
GBP45,53
EURO/USD1,12
BIST9.900,25
GR. ALTIN2.877,41
BTC62.916,24
  1. Haberler
  2. Borsa
  3. Motul’dan %9 Yakıt Tasarrufu Sağlayan Yeni Ürün: All In One Ultra

Motul’dan %9 Yakıt Tasarrufu Sağlayan Yeni Ürün: All In One Ultra

Motul'dan %9 Yakıt Tasarrufu Sağlayan Yeni Ürün: All In One Ultra
Motul'dan %9 Yakıt Tasarrufu Sağlayan Yeni Ürün: All In One Ultra
service

Dünya’nın en köklü yağ üreticisi Motul, Türkiye pazarında yeni bir ürünü, All In One Ultra’yı satışa sundu. Motul All In One Ultra, 1000 kilometrede yüzde 9 yakıt tasarrufu sağlarken, emisyon oranını da düşürüyor ve 6 ay boyunca motorda ve yakıt sisteminde koruma sağlıyor.

Motul All In One Ultra: Sürücüler İçin Yeni Bir Çözüm


170 yılı aşkın süredir otomobil endüstrisinde yenilikçi ürünlerle ön plana çıkan Motul, bakım, performans ve sürdürülebilirlik alanında önemli bir adım daha attı. Hem dizel hem de benzinli araçlarda kullanılabilen All In One Ultra, şehir trafiğinde araç kullanan sürücülere pratik bir çözüm sunuyor.
Motul'dan %9 Yakıt Tasarrufu Sağlayan Yeni Ürün: All In One Ultra

All In One Ultra: %9 Yakıt Tasarrufu ve Daha Fazlası


Yakıt deposuna eklenen All In One Ultra, oktan sayısını artırarak yakıt tüketimini azaltıyor. Yapılan testlerde, 1000 kilometrede yüzde 9 yakıt tasarrufu sağladığı ve emisyon değerlerini düşürdüğü gözlemlendi. Ayrıca, 6 ay boyunca motorda ve yakıt sisteminde koruma sağlayarak ağır bakım masraflarını azaltıyor.

Sürdürülebilirliğe Katkı: Emisyon Azaltımı ve Yakıt Tasarrufu


Motul Türkiye Teknik Müdürü Ferhat Işık, All In One Ultra’nın motor performansını artırdığını ve emisyon değerlerini düşürdüğünü belirtti. Ürün, ağır bakım gerektirecek arızaları önlemede etkili ve yakıt tüketimini önemli ölçüde azaltarak sürdürülebilirliğe katkıda bulunuyor.

Motul All In One Ultra, 1000 kilometrede yüzde 9 yakıt tasarrufu sağlayan, emisyonları düşüren ve 6 ay boyunca motorda ve yakıt sisteminde koruma sağlayan bir ürün olarak öne çıkıyor. Ürün, şehir trafiğinde araç kullanan sürücüler için pratik bir çözüm sunarken, aynı zamanda sürdürülebilirliğe de katkıda bulunuyor.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir