USD34,11
EURO38,11
JPY0,237900
RUB0,368300
GBP45,39
EURO/USD1,12
BIST9.930,09
GR. ALTIN2.864,08
BTC62.731,75
  1. Haberler
  2. Borsa
  3. Motul’dan %9 Yakıt Tasarrufu Sağlayan Yeni Ürün: All In One Ultra

Motul’dan %9 Yakıt Tasarrufu Sağlayan Yeni Ürün: All In One Ultra

Motul'dan %9 Yakıt Tasarrufu Sağlayan Yeni Ürün: All In One Ultra
Motul'dan %9 Yakıt Tasarrufu Sağlayan Yeni Ürün: All In One Ultra
service

Dünya’nın önde gelen yağ üreticilerinden Motul, Türkiye’de araç sahiplerine büyük bir avantaj sağlayan yeni ürünü All In One Ultra’yı satışa sundu. Motul All In One Ultra, 1000 kilometrede %9 yakıt tasarrufu sağlarken, emisyon değerlerini düşürerek sürdürülebilirliğe katkı sağlıyor.

Motul All In One Ultra ile %9 Yakıt Tasarrufu


170 yılı aşkın deneyimiyle otomobil endüstrisinde birçok yeniliğe imza atan Motul, All In One Ultra ile hem dizel hem de benzinli motorlarda kullanılabilen, “Hepsi Bir Arada” bir çözüm sunuyor. Özellikle şehir trafiğinde araç kullanan sürücüler için pratik bir çözüm olan ürün, yakıt deposuna eklenerek etkisini göstermeye başlıyor.
Motul'dan %9 Yakıt Tasarrufu Sağlayan Yeni Ürün: All In One Ultra

Motul All In One Ultra: 6 Aylık Motor Koruma


All In One Ultra, yakıtın oktan sayısını artırıyor, emisyon değerlerini düşürüyor ve yapılan testlerde 1000 kilometrede %9 yakıt tasarrufu sağladığını kanıtladı. Ayrıca, motor ve yakıt sistemindeki kirli yüzeyleri temizleyerek 6 ay boyunca koruma sağlıyor ve ağır bakım masraflarından korunmayı sağlıyor.

Motul All In One Ultra: Sürdürülebilirliğe Katkı


Motul Türkiye Teknik Müdürü Ferhat Işık, All In One Ultra’nın motorun sürekli olarak fabrikasyon çıkış verilerinde kalmasını sağladığını ve ağır bakım gerektirecek arızaları önlediğini belirtiyor. Bu sayede emisyon değerleri düşen araçlar, sürdürülebilirliğe önemli bir katkı sağlıyor.

Motul All In One Ultra, Türkiye yollarında seyir halinde bulunan 15 milyondan fazla otomobilin ömrünü uzatmayı hedefleyen, yakıt tasarrufu sağlayan, emisyon değerlerini düşüren ve 6 ay boyunca motor koruması sunan pratik bir çözüm sunuyor.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir