USD34,16
EURO38,17
JPY0,241000
RUB0,362600
GBP45,72
EURO/USD1,12
BIST9.777,46
GR. ALTIN2.918,51
BTC65.726,46
  1. Haberler
  2. Kripto Para
  3. NBA Efsanesi Scottie Pippen: ‘Bitcoin Boğası Pazartesi Başlıyor!’

NBA Efsanesi Scottie Pippen: ‘Bitcoin Boğası Pazartesi Başlıyor!’

NBA Efsanesi Scottie Pippen: 'Bitcoin Boğası Pazartesi Başlıyor!'
NBA Efsanesi Scottie Pippen: 'Bitcoin Boğası Pazartesi Başlıyor!'
service

NBA tarihinin en önemli oyuncularından biri olan Scottie Pippen, son dönemde yaptığı sıra dışı paylaşımlar ile sosyal medyada dikkat çekmeye devam ediyor. Pippen, daha önce de Bitcoin’in gizemli yaratıcısı Satoshi Nakamoto’nun kendisiyle rüyasında konuştuğunu iddia ederek kripto para dünyasında alay konusu olmuştu. Ancak Pippen, bu kez Satoshi’nin kendisine tekrar rüyasında göründüğünü ve Bitcoin fiyat hareketleri hakkında yeni bilgiler verdiğini öne sürdü.

Bitcoin Boğası Pazartesi Başlıyor!

Scottie Pippen, geçtiğimiz günlerde attığı bir tweet’te, rüyasında Satoshi Nakamoto’nun elinde bir basketbol topuyla karşısına çıktığını anlattı. Pippen’a göre, Satoshi bu sefer mesajını “kısa ve öz” tutmuştu: “Boğa koşusu pazartesi başlıyor.” NBA efsanesi, bu kısa mesajın ardından Satoshi’nin kendisine bir neden de verdiğini belirtti: “CZ serbest.” Bu cümle ile Pippen, dünyanın en büyük kripto borsalarından biri olan Binance’in kurucusu ve eski CEO’su Changpeng Zhao’nun (CZ) serbest bırakılmasına atıfta bulundu. Rüyanın sonunda ise Satoshi, Pippen’a basketbol antrenmanına gitmesini söylemişti.

NBA Efsanesi Scottie Pippen: 'Bitcoin Boğası Pazartesi Başlıyor!'

Satoshi’nin İlk Mesajı: Bitcoin 84,650 Dolara Ulaşacak

Bu olay, Pippen’ın Satoshi Nakamoto ile ilgili yaptığı ilk paylaşım değil. Eylül ayı başında, Pippen ilk kez rüyasında Satoshi’yi gördüğünü ve Bitcoin’in 5 Kasım’da $84,650 seviyesine yükseleceğini söylemişti. O dönem bu açıklama da büyük bir heyecan yaratmış, ancak aynı zamanda birçok kişi tarafından espri konusu yapılmıştı. Şimdi ise Satoshi’nin tekrar Pippen’a görünmesi ve yeni bir boğa koşusu müjdesi vermesi, sosyal medyada yeniden gündem oldu. Özellikle CZ’nin serbest kalmasıyla bu rüyanın gerçeğe dönüşüp dönüşmeyeceği merak ediliyor.

NBA Efsanesi Scottie Pippen: 'Bitcoin Boğası Pazartesi Başlıyor!'

Binance Kurucusu CZ, Serbest Bırakıldı

Scottie Pippen’ın tweet’inde yer alan önemli detaylardan biri de Binance’in kurucusu ve eski CEO’su Changpeng Zhao’nun (CZ) serbest bırakılmasıydı. CZ, ABD menkul kıymetler yasalarını ihlal etmek ve Binance’in yüksek profilli müşterilerine kara para aklama konusunda yardım etmekle suçlanmış ve dört ay hapis cezasına çarptırılmıştı. CZ’nin cezasını tamamlayıp serbest bırakılması, kripto topluluğunda büyük yankı uyandırdı. Pippen’ın rüyasında işaret ettiği gibi, birçok kişi CZ’nin serbest kalmasının kripto piyasasında büyük bir boğa koşusunu tetikleyeceğine inanıyor. Kripto dünyasında tanınan bir isim olan CryptoQuant şirketinin kurucusu Ki Young Yu, CZ’nin sadece “Geri döndüm” diye tweet atmasının bile piyasayı uçuracağını söyledi.

Ekim Ayı ve Boğa Beklentisi

Ekim ayının başlaması, kripto topluluğunda zaten bir boğa beklentisi yaratmış durumda. Tarihsel olarak Ekim ayı, kripto para piyasasında genellikle yükselişlerin yaşandığı bir dönem olduğu için “Uptober” olarak adlandırılıyor. Bu yıl da aynı beklenti söz konusu ve CZ’nin serbest kalması bu beklentiyi daha da güçlendirdi. Pippen’ın rüyasında Satoshi’den aldığı mesaj, CZ’nin serbest kalışı ile birleşince, kripto yatırımcıları arasında büyük bir heyecan dalgası yaratmış durumda.

Pippen’ın Rüyaları ve Kripto Piyasası

Pippen’ın tweet’lerinin gerçekliği tartışıladursun, CZ’nin serbest kalması ve Ekim ayının başlaması kripto piyasasında ciddi bir hareketlilik yaratabilir. Geçmişte de büyük olaylar ve kilit isimlerin açıklamaları kripto piyasasında önemli dalgalanmalara neden olmuştu. CZ gibi önemli bir ismin serbest bırakılması, birçok yatırımcıya göre piyasalarda olumlu bir etki yaratacak ve Bitcoin’in yeniden yükselişe geçmesine zemin hazırlayacak.

NBA Efsanesi Scottie Pippen, Satoshi Nakamoto’nun rüyasına girdiğini ve Bitcoin için boğa koşusunun pazartesi başlayacağını iddia etti. Pippen’in tweet’lerinin gerçekliği tartışılabilir olsa da, Binance’in kurucusu CZ’nin serbest bırakılması ve Ekim ayının başlaması kripto piyasasında önemli bir hareketliliğe işaret ediyor.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir