USD34,25
EURO37,66
JPY0,231900
RUB0,356200
GBP44,89
EURO/USD1,10
BIST9.031,64
GR. ALTIN2.914,74
BTC63.719,19
  1. Haberler
  2. Borsa
  3. PASEU, Çin’de 200’den Fazla Firma ile Anlaşma İmzaladı

PASEU, Çin’de 200’den Fazla Firma ile Anlaşma İmzaladı

PASEU, Çin'de 200'den Fazla Firma ile Anlaşma İmzaladı
PASEU, Çin'de 200'den Fazla Firma ile Anlaşma İmzaladı
service

Pasifik Eurasia Lojistik Dış Ticaret A.Ş. (PASEU), 7 Ekim 2024 tarihinde Kamuyu Aydınlatma Platformu’na yaptığı açıklamada, Çin’deki önemli iş birliklerine imza attığını duyurdu.

PASEU Hisse Haberleri

PASEU, Şangay İşbirliği Örgütü yöneticileri ile Orta Koridor üzerinde demiryolu taşımacılığı ve lojistik merkezler kurulması konusunda anlaşmaya vardı. Şirket ayrıca, Çin’in önemli ticaret merkezlerinden Chongqing’te faaliyet gösteren Chongqing Logistics Group Co. Ltd. ve Eurasia Link Global Limited ile stratejik iş birliği anlaşması imzaladı. Anlaşma kapsamında, Çin-Türkiye arasında ekspres tren seferleri düzenlenecek.

PASEU, Çin'de 200'den Fazla Firma ile Anlaşma İmzaladı

PASEU ve Yiwu Sınır Ötesi E-Ticaret Birliği İş Birliği

PASEU, Çin’deki toptan ticaretin en büyük merkezlerinden biri olan Yiwu Sınır Ötesi E-Ticaret Birliği ile ikili görüşmeler gerçekleştirdi. Birliğe, Çin’in önde gelen e-ticaret platformları da dahil olmak üzere yıllık 100 milyon doların üzerinde ciroya sahip 200’den fazla firma üye bulunuyor. Görüşmeler sonucunda, lojistik hizmetleri sunan Zhejiang Ouhua Tedarik Zinciri Ltd. Şti. ve havayolu taşımacılığı konusunda faaliyet gösteren Zhejiang Shenglian Lojistik Teknolojileri Ld. Şti. ile PASEU’nun bağlı ortaklığı Pasifik Global Logistics Group arasında stratejik iş birliği çerçeve anlaşması imzalandı.

Bu anlaşma ile PASEU, Orta Koridor üzerinden Çin-Türkiye arasında ve devamındaki güzergahlarda etkin lojistik çözümler sunmayı hedefliyor. Şirket, iş birlikleri ve ortak çalışmalar neticesinde iş hacmini önemli ölçüde büyütmeyi planlıyor.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir