USD34,09
EURO38,10
JPY0,240900
RUB0,370000
GBP45,37
EURO/USD1,12
BIST9.975,61
GR. ALTIN2.842,39
BTC63.372,04
  1. Haberler
  2. Kripto Para
  3. PEPE Coin Fiyatı %260 Artabilir: Meme Coin’de Tarihi Yükseliş Sinyalini Önemli Yükseliş Belirtisi mi?

PEPE Coin Fiyatı %260 Artabilir: Meme Coin’de Tarihi Yükseliş Sinyalini Önemli Yükseliş Belirtisi mi?

PEPE Coin Fiyatı 0 Artabilir: Meme Coin'de Tarihi Yükseliş Sinyalini Önemli Yükseliş Belirtisi mi?
PEPE Coin Fiyatı %260 Artabilir: Meme Coin'de Tarihi Yükseliş Sinyalini Önemli Yükseliş Belirtisi mi?
service

Pepe Coin (PEPE), birçok kripto paranın düşüş trendine rağmen yükseliş trendini sürdürüyor ve son piyasa dalgalanmasının ortasında en iyi performans gösteren altcoin’lerden biri olarak öne çıkıyor. Kısa süre önce, PEPE’nin haftalık grafiğinde %260’lık bir potansiyel kırılım rallisine işaret eden önemli bir yükseliş sinyali belirdi.

Stokastik RSI’a Göre Fiyat %260 Yükselebilir

PEPE’nin işlem görmeye başlamasından bu yana en düşük noktasında bulunan Stokastik RSI, altcoin’in ağır satış baskısı altında olduğunu ve potansiyel olarak bir geri dönüş için konumlandığını gösteriyor. Stokastik RSI, tipik olarak düşüş trendinin yükseliş trendine dönmesiyle ilişkilendirilen bir model olan aşırı satım bölgesinde yukarı doğru kesişen çizgileri gösteriyor. Bununla birlikte bu eğilimin güçlenmesi için fiyat hareketinden teyit, özellikle de kilit direnç seviyelerinin üzerinde bir kırılım gerekiyor. Düşen kama formasyonuyla karakterize edilen kısa vadeli düşüş trendine rağmen yukarı yönlü bir kırılım önemli bir yükseliş dönüşünü tetikleyebilir. Haftalık grafikteki son benzer sinyal PEPE’nin fiyatının %1600 yükselmesine neden oldu ve bu senaryonun tekrarlanması mevcut seviyelerden %260’lık bir kazanç sağlayarak potansiyel olarak tüm zamanların en yüksek seviyelerine ulaşabilir.PEPE Coin Fiyatı 0 Artabilir: Meme Coin'de Tarihi Yükseliş Sinyalini Önemli Yükseliş Belirtisi mi?

PEPE Coin İçin Önemli Destek ve Direnç Seviyeleri

Teknik açıdan bakıldığında, PEPE, düşen kama formasyonunun direnç trend çizgisinde, 0,00001000 dolar civarında bir dirençle karşı karşıya. Bu seviyenin üzerinde olacak kırılım, 0,00001872 dolar civarındaki önceki yüksek seviyeye doğru potansiyel bir rallinin işaretçisi olacak. Tam tersi bir senaryoda ise altcoin için en yakın destek, formasyonun destek trend çizgisinde, 0,00000700 dolar civarında bulunuyor ve daha fazla düşüş baskısı fiyatı 0,00000500 dolardaki psikolojik seviyeye düşürebilir.PEPE Coin Fiyatı 0 Artabilir: Meme Coin'de Tarihi Yükseliş Sinyalini Önemli Yükseliş Belirtisi mi?

PEPE Coin: Tarihi Yükselişin İşaretleri Görüldü!

Olumlu görünüme ek olarak, Santiment analitik verileri PEPE’nin fiyatı ile Günlük Aktif Adresler (DAA) arasında pozitif bir ayrışma olduğunu ortaya koyuyor. PEPE’nin fiyatı 24 Ağustos’tan bu yana istikrarlı bir şekilde düşerken artan aktif adres sayısı birikimin devam ettiğini yansıtıyor. Bu ayrışma, yatırımcıların bir toparlanma beklentisiyle PEPE’yi daha düşük fiyatlardan biriktirdiğini söylüyor. Pepe Coin, birçok memecoin gibi spekülatif ticaretle büyür ve genellikle sert fiyat hareketlerine sahne olur. Piyasadaki hareketliliğin ortasında gösterdiği direnç, Shiba Inu’nun tarihi %20 milyonluk rallisine benzer şekilde hızla yükselme potansiyelinin bulunduğunu gösteriyor. Piyasa koşulları olgunlaştıkça, PEPE, daha fazla fayda odaklı değere sahip altcoin’leri geride bırakarak tüm zamanların en yüksek seviyelerine doğru ilerlemek için iyi bir konuma sahip olabilir.

Pepe Coin temel güçten yoksun olsa da güçlü piyasa varlığı ve memecoin ticaretinin doğası, piyasa koşullarının iyileşmesi halinde ilk çıkış yapan altcoin’lerden biri olabileceğini gösteriyor. PEPE Coin, memecoin’lerin değişken doğasına rağmen, yükseliş eğiliminin devam etmesiyle birlikte önümüzdeki dönemde dikkat çekmeye devam edebilir.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir