USD34,26
EURO37,01
JPY0,226200
RUB0,353500
GBP44,50
EURO/USD1,08
BIST8.812,60
GR. ALTIN3.013,48
BTC67.268,36
  1. Haberler
  2. Borsa
  3. PHINIA Automechanika Frankfurt’ta 3 Lider Markayla 100 Yılın Tecrübesini Sergiledi

PHINIA Automechanika Frankfurt’ta 3 Lider Markayla 100 Yılın Tecrübesini Sergiledi

PHINIA Automechanika Frankfurt'ta 3 Lider Markayla 100 Yılın Tecrübesini Sergiledi
PHINIA Automechanika Frankfurt'ta 3 Lider Markayla 100 Yılın Tecrübesini Sergiledi
service

100 yılı aşkın üretim uzmanlığı ile bilinen PHINIA, Delphi®, Delco Remy® ve Hartridge™ gibi öncü satış sonrası markalarıyla Automechanika Frankfurt’ta ilk kez yerini aldı. Fuarda, geniş ürün yelpazesine eklenen yeni premium satış sonrası parçaları ve çözümlerini sergileyen PHINIA, “Bugüne odaklanırken yarına hazır olma” taahhüdünü yineleyerek, katılımcılara endüstrinin gelişen taleplerine cevap veren geniş bir ürün yelpazesi sundu.

Lider Markalarla Güçlü Bir Varlık

Bağımsız yakıt sistemleri, satış sonrası çözümler ve bileşenler sağlayıcısı olarak sektörde 100 yılı aşkın tecrübesiyle öne çıkan PHINIA Inc., Automechanika Frankfurt’ta lider satış sonrası markalarıyla sahne aldı. Şirketin öncü satış sonrası markaları Delphi®, Delco Remy® ve Hartrıdge™, Almanya’nın Frankfurt şehrinde gerçekleştirilen fuarda en yeni ürünlerini katılımcıların beğenisine sundu.

PHINIA Automechanika Frankfurt'ta 3 Lider Markayla 100 Yılın Tecrübesini Sergiledi

Yüksek Kalite ve Sürdürülebilirlik Odaklı

Fuarda “Bugüne odaklanırken yarına hazır olma” taahhüdünü tekrarlayan şirket, katılımcılara endüstrinin gelişen ihtiyaçlarını karşılamak üzere tasarlanmış kapsamlı bir ürün yelpazesini keşfetme fırsatı sundu. PHINIA’nın fuarda tanıttığı yenilikler arasında, Delphi’nin hafif ticari araç (LCV) fren balataları ve genişletilmiş ön takım ürün portföyü gibi dikkat çekici tasarımlar da yer aldı.

PHINIA Automechanika Frankfurt'ta 3 Lider Markayla 100 Yılın Tecrübesini Sergiledi

PHINIA: Otomotiv İnovasyonunda Öncü

PHINIA’nın Küresel Satış Sonrası Başkan Yardımcısı Neil Fryer, “Bu yıl Automechanika Frankfurt’ta yer aldığımız için heyecanlıyız. Automechanika Frankfurt, sektör liderleriyle bağlantı kurmak, yeniliklerimizi paylaşmak ve otomotiv satış sonrası pazarının geleceğini güvence altına alma taahhüdümüzü göstermek için mükemmel bir platform sunuyor. Ürün yelpazemizi genişletmeye ve sunduğumuz hizmetleri geliştirmeye devam ederken, önceliğimiz müşterilerimize, sürekli değişen bu pazarda başarılı olmalarını sağlayacak yüksek kaliteli ve sürdürülebilir çözümler sunmak.” dedi.

PHINIA, Automechanika Frankfurt’ta 3 Lider Markayla 100 Yılın Tecrübesini Sergiledi

PHINIA olarak, Automechanika Frankfurt 2024’te sergiledikleri gelişmiş çözümlerle otomotiv inovasyonunda öncü olma taahhütlerini sürdürdüklerini vurgulayan PHINIA’nın Avrupa, Orta Doğu ve Afrika (EMEA) Satış Sonrası Başkan Yardımcısı Juan Thomaz ise, “Delphi markamız ile pazara ilk olarak sunduğumuz gelişmiş fren balataları ve ürün portföyüne yeni katılan NOx (nitrojen oksit) sensörlerinden, Delco Remy markamızın genişleyen marş motoru ve alternatör programlarına kadar, en yüksek performans ve sürdürülebilirlik standartlarını karşılayan pek çok ürün sunmaya odaklanıyoruz. Araç parkı kapsamımızı ve yeteneklerimizi geliştirmeye devam ederken, amacımız net: müşterilerimize, onları piyasada öne çıkaracak en yüksek kalitede ürün ve çözümleri sunmak.” diye konuştu.

PHINIA, Automechanika Frankfurt’ta 3 lider markayla 100 yılın tecrübesini sergileyerek, otomotiv sektöründe sürdürülebilir ve yüksek kaliteli çözümler sunma taahhüdünü bir kez daha vurguladı.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir